Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

forrest gump , the notebook , esaretin bedeli bunları zaten izlemişsindir yahu . siyasi olarak elveda lenin :D

Beyler bu gün canım epey film izlemek istiyor. Source Code ile başladım; gayet iyiydi. Fakat ben No Country For Old Men tarzı, hatta onu bırak Coen kardeşlerin bir çok filminde olduğu gibi karakterlerin gayet doğal bir oyun sergilediği konusu ve olay örgüsü olarak çok iyi, hafif saykodelik denilebilecek bir film arıyorum.

Önerilerinizi alalım. :)

4094.jpg

mükemmel bir komedi filmi olmuş sabaha doğru çok güldüm :)

Beyler bu gün canım epey film izlemek istiyor. Source Code ile başladım; gayet iyiydi. Fakat ben No Country For Old Men tarzı, hatta onu bırak Coen kardeşlerin bir çok filminde olduğu gibi karakterlerin gayet doğal bir oyun sergilediği konusu ve olay örgüsü olarak çok iyi, hafif saykodelik denilebilecek bir film arıyorum.

Önerilerinizi alalım. :)

Coen biraderlerin diğer filmlerini izledin mi?

7115.jpg

mükemmel bir komedi çıkmış ortaya izlerken yarılacağınız bir film kaçırmayın

Muhtemelen çoğu kişi adını bile duymamıştır ama kesinlikle izlemeniz gereken bir film söyleyeyim size

The Life of David Gale

Esaretin Bedeli havasında çok güzel bir film.Hatta bence izlediğim en güzel filmlerden bir tanesi.Herkese tavsiye ederim.

Issiz Adam _ çok begendim bu filmi, hele su son sahne ve muzik felan, insani acaip oluyo

Turk film onerileriniz nedir acaba ? hep yabanci film izliyorsunuz ama hepsi ayni tarz bence, hele o komedi filmleri hep ayn

Issiz Adam _ çok begendim bu filmi, hele su son sahne ve muzik felan, insani acaip oluyo

Turk film onerileriniz nedir acaba ? hep yabanci film izliyorsunuz ama hepsi ayni tarz bence, hele o komedi filmleri hep ayn

incir reçelini izlememişseniz izlemenizi öneririm ve kaybedenler klubü

7115.jpg

mükemmel bir komedi çıkmış ortaya izlerken yarılacağınız bir film kaçırmayın

cok güldügüm 3 sahne:

1: tucker ve dalin polise olan bitenleri anlatan sahne.

2: hastanede parmaklarini bulan tuckerin bir parmagi ))))

3: filmin sonunda Dale'in tavsiyesini dinleyen ve kendine kiz ayarlayan yasli )))))))))

The.Perfect.Host.2010-KdHti.jpg

valla özellikle öneriyorum çok güzeldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt