Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

Film degilde onerebileceginiz dizi varmi? En son Lost'u izledim, az once bitirdim.

Film olarak Şirinler :) şaka bir yana Se7en adlı filmi öneririm.Eski bir film eğer izlemediysen kesinlikle izle.Birde özgürlük yolu adlı filmi izlemeni öneririm aklıma şuan başka film gelmiyor.Dizi olarakta bilmiyorum.

Esaretin bedeli, forest gump,terminal... bu filmleri zaten birçok kişi izlemiştir ama, izlemediğiniz varsa; daha fazla zaman kaybetmeyin... Hemen izleyin. :D

The Reader...İzlemiştir gerçi çoğunuz.İzlemeyenler için tavsiye ederim. .)

3 İdiots filmini tavsiye ediyorum. Başından kalkamayacaksınız. 3 kez ağlama tehlikesi geçirdim.

Prison Break'i izledim, o da cok guzel ama son bolumlerini kacirmistim. Ona bi bakmam lazim.

Supernatural'e bi goz atarim, umarim begenirim. Heroes'u izlemeyi dusunuyorum, ozellikle dizi'nin adi cok hosuma gidiyor :D

Kyle xy adi tanidik geliyor, bi goz atim. Dexter'i bilmiyorum, ona da bi bakarim. The O.C.'yi bilirim izlemisligim var o da guzel ama butun bolumlerine bakmadim.

Tesekkurler ederim hepinize. Daha onerebileceginiz diziler varsa bana ozelden bunu bildirirseniz sevinirim.

Prison Break'i izledim, o da cok guzel ama son bolumlerini kacirmistim. Ona bi bakmam lazim.

Supernatural'e bi goz atarim, umarim begenirim. Heroes'u izlemeyi dusunuyorum, ozellikle dizi'nin adi cok hosuma gidiyor :D

Kyle xy adi tanidik geliyor, bi goz atim. Dexter'i bilmiyorum, ona da bi bakarim. The O.C.'yi bilirim izlemisligim var o da guzel ama butun bolumlerine bakmadim.

Tesekkurler ederim hepinize. Daha onerebileceginiz diziler varsa bana ozelden bunu bildirirseniz sevinirim.

Lost, The Walking Dead, Spartacus.....bunlarıda izle derim.

Lost'u izledim, bugun oglen sonu bitirdim son bolumunu. Keske devam etseydi, cok alismistim Lost'a.

The Walking Dead ve Spartacus'u de izlerim.

Baya dizi onerildi, hangisinden baslayacagimi bilemiyorum :D

arthur-2011-20110525002836872.jpg

Beyler Arthur'u izleyen varmı görüşlerinizi alabilirmiyim

izlemelimiyim sizce?

ben gitmedim ama captain america gidilesi bence,fırsat bulursam giderim,siz de gidin,tamam mı panpişlerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt