Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

Pi.jpg

muthish

Amores-Perros-Vcd.jpg

2000 yapımı 147 dakika, sadece sondaki hikaye biraz uzun ve sıkıcı gelse de kendini yine de izlettiren farklı ve güzel bir film bana göre.

Üç farklı hikayenin ortak noktaya bağlanması artık klişeleşmiş olsa da günümüzde, filmin işlenişi onu klişe olmaktan kurtarmış.

Arşivde bulunması gerekenlerden. (IMDB Puanı 8.2)

.d8f0a.Ladri%20Di%20Biciclette.jpg

Bicycle Thieves

İtalya realist sinemanın ilk örneklerinden. Çok çarpıcı, sinemanın sanat olduğunun kanıtı. Her karesi etkileyici, düşündürücü. Bir çok eleştiri, bir çok trajedi var.

Prison Break'i izledim, o da cok guzel ama son bolumlerini kacirmistim. Ona bi bakmam lazim.

Supernatural'e bi goz atarim, umarim begenirim. Heroes'u izlemeyi dusunuyorum, ozellikle dizi'nin adi cok hosuma gidiyor :D

Kyle xy adi tanidik geliyor, bi goz atim. Dexter'i bilmiyorum, ona da bi bakarim. The O.C.'yi bilirim izlemisligim var o da guzel ama butun bolumlerine bakmadim.

Tesekkurler ederim hepinize. Daha onerebileceginiz diziler varsa bana ozelden bunu bildirirseniz sevinirim.

Game of thrones derim renktaş :) Mükemmel gerçekten.

Acil, sağlam bi bilim kurgu filmi önerin gençler, hemen izleyecem.

rat+race.jpg

komedi, bazi sahnelerde gülmekten öldüm )

yillar önce izlemistim, dün tekrar denk geldim, izledim, tavsiye ediyorum.

1024desk21.jpg

thelincolnlawyerteaserp.jpg

İkiside çok sağlamdı.

2000 yapımı 147 dakika, sadece sondaki hikaye biraz uzun ve sıkıcı gelse de kendini yine de izlettiren farklı ve güzel bir film bana göre.

Üç farklı hikayenin ortak noktaya bağlanması artık klişeleşmiş olsa da günümüzde, filmin işlenişi onu klişe olmaktan kurtarmış.

Arşivde bulunması gerekenlerden. (IMDB Puanı 8.2)

Kadının hikayesi hep biraz bayık gelmiştir bana ama film çok iyi genel olarak.

the-lord-of-the

İzlemeyen yoktur ama ben yine bi ihtimal izlemeyen varsa onlara şiddetle öneriyorum belki 5.ye izledim bugun 1-2 yarında 3 ü izlicem yok böyle bir film hala izlememiş varsa mutlaka izlemeli .

The Hobbit'ide sabırsızlıkla bekliyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt