Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

342952739fotocunuz1894e.jpg

beyler bu filmi kaçırmayın derim brad pitt ve sean penn oynuyor.daha çıkmadan baya konuşulmuş bir film şimdi indiriyorum bende yakında izlerim inşallah.

buda imdb si

The Tree of Life (2011) - IMDb

displaymedia.php

Close Encounters of the Third Kind (1977) - IMDb

1977 yapimi, UFOlarla insanlarin temasini konu alan bir Spielberg bilim kurgusu. Filmdeki görsel efektler o yillara göre cok basarili, ancak filmin temposu cok yavasdi. Son yarim saati görülmeye deger ama.

Kore sineması benim için şuanda en kaliteli filmlerin olduğu sinemadır... Ön yargıyla yaklaşan arkadaşlarımız bu düşüncelerini bir kenara bırakıp şu 3 filmi izlesin... Sonra tekrar konuşalım :animation:

- The Man From Nowhere

- My Sassy Girl

- OldBoy

Sıkıcı olmayan yani uyutmayacak bir film önerebilir misiniz , duygusal olmasa iyi olur hatundan ayrıldık yeni yeni atlatıyoruz :o Savaş,aksiyon ya da gülmekten öldürecek komedi olabilir.

Sıkıcı olmayan yani uyutmayacak bir film önerebilir misiniz , duygusal olmasa iyi olur hatundan ayrıldık yeni yeni atlatıyoruz :o Savaş,aksiyon ya da gülmekten öldürecek komedi olabilir.

21,limitless,middle men bunlar sarar öyle güzel yani bi bak derim

kafa dağıtmalık gülmelik bişey istersen jacknass 3d var iğrenç biraz ama:D

Jackass efsane yahu öyle bişey yok. Ama mide kaldırır mı tabi zor biraz.

Cevap: yabancı komedi filmi önerirmisiniz?

arkadaşlar beni bol güldürecek yabancı komedi filmleri önerirmisiniz

How High efsanedir.

Ali G çok iyidir.

Soul Plane güzeldir.

Bu arada arkadaşlar korku filmi istiyorum ama böyle testere gibi değil tam bir korku.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt