Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

Cannibal Holocaust resim eklemiycem yasaklı filmlerden biridir korku veya gerilim değil bende boşluk hissi uyandırmıştı ama tavsiye ederim

edit : şu görseli buldum idare eder :)

cannibal-holocaust_85524.jpg

Hayvan katliam sahneleri malesef gerçek. Bir kaç sahne çok kötü...

Cannibal Holocaust resim eklemiycem yasaklı filmlerden biridir korku veya gerilim değil bende boşluk hissi uyandırmıştı ama tavsiye ederim

an itibariyle izlediğim en duygusal filmlerden biri ! İnsana yaşama sevinci veriyor! Aşk'ın, dostluğun,paylaşmanın ne olduğunu tekrar bizlere hatırlatıyor.

Abi siz doktorlar yok musunuz...Bıraksan şu filmdeki herifin yanına "Oğlum çiğ yeme mikrop kaparsın" diye nasihatte bulunursunuz o boşluk hissi ondan bence:D Çünkü şu filmi ben izlesem muhtemelen 1500 tane küfür sayardım.

Arkadaşlar bu filmleri keşke izlemeseydim.Çünki ilk defa izlemek çok güzel olurdu.

burda ne demek istediğinizi anlayamadım, biraz açar mısınız?

Evet ben de izlerdim HARİKA...

bir HARİKA daha!

Alt yazılı izledim müthiş hoşumuza gitti ailecek.

Hah bunu izlememiştim:) izleyeyim tavsiyenize göre, yukardakileri tavsiye ettiğinize göre beğenilerimiz birbirine benziyor sanıyorum.

Bunları beğenirseniz bunlar kadar olmasada başka filmler tavsiye ederim.

black gibi, benim adım khan gibi film tavsiyelerini beklerim.

(khan gibi black gibi ailecek, içinde küfür, argo, çıplaklık olmayanlar olursa hoş olur)

Teşekkürler.

Arkadaşlar bu filmleri keşke izlemeseydim.Çünki ilk defa izlemek çok güzel olurdu.

Bunu dememdeki maksat şu anda bu filmleri izlememiş olsaydım çok güzel 2 filmi ilk defa izleme şansım olacaktı.Ama ne yazıkki izledim.Böyle film bulmak zor.Siz izlemediyseniz çok iyi 2 tane film izleme şansına sahipsiniz.:)

Bunu dememdeki maksat şu anda bu filmleri izlememiş olsaydım çok güzel 2 filmi ilk defa izleme şansım olacaktı.Ama ne yazıkki izledim.Böyle film bulmak zor.Siz izlemediyseniz çok iyi 2 tane film izleme şansına sahipsiniz.:)

eyvallah bu sefer anladım:)

ama ne yazık ki o iki filmi de izledim:)

hem de blackı bir kaç kere:)

Hüseyin Bey bende sizin gibi seçici davranıyorum her filmi beğenmiyorum izlemiyorum.O iki hint filmi gibi kalitede olamasada beğendiğim aklıma gelen filmleri yazıyım hatırıma gelirse yine yazarım.(Sizde yazın lütfen )

Fransız Komedi filmlerinden

Sinemalar.com ~ Koro ~ Les Choristes ~ (2004) (Dram-Komedi) müzikleride hoş.

Sinemalar.com ~ Dost Musun Düşman Mı? ~ Tais-Toi! ~ (2003)

Sinemalar.com ~ Koruyucu ~ The Guardian ~ (2006) ve Sinemalar.com ~ Oyun ~ The Game ~ (1997) bu ikiside beğendiğim macera -gizem tarzı filmler.

Başka bilindik filmler var ama izlemediğnizi düşündüğüm filmleri yazıyorum sonra yine yazarım...

Gulmek ısteyenlere Genclık romantık komedı

skor-pesinde.jpg

Amanda Crew her zamanki gibi yakıyor filimde ;)

Hüseyin Bey bende sizin gibi seçici davranıyorum her filmi beğenmiyorum izlemiyorum.O iki hint filmi gibi kalitede olamasada beğendiğim aklıma gelen filmleri yazıyım hatırıma gelirse yine yazarım.(Sizde yazın lütfen )

Sinemalar.com ~ Koruyucu ~ The Guardian ~ (2006) ve Sinemalar.com ~ Oyun ~ The Game ~ (1997) bu ikiside beğendiğim macera -gizem tarzı filmler.

Başka bilindik filmler var ama izlemediğnizi düşündüğüm filmleri yazıyorum sonra yine yazarım...

çok teşekkür ediyorum, filmizlemeye son dönemlerde başladım, izlemişsinizdir diyerek yazmadığınız filmler varsa yazabilirsiniz, hem ben hem başka arkadaşlarımız faydalanır. (duygusal filmleri çok severim)

Ayrıca 2 tane animasyon çok kalitelidir : Aşçı fare ve Ejderhanı nasıl eğitirsin ?

O sitede La Vita e Bella filminin yapım tarihine neden 1853 diyor :o

the gameyi daha önce indirmiştim, ama henüz bakmadım,sırada.

diğer üç filmi de sizin tavsiyeniz üzerini indiriyorum, bakıp yorumlarım inşaallah.

sağol levent bey.

Les Choristes'i ben de önceki sayfalarda tavsiye etmiştim. Ancak komedi değil ağır dramdır.

Biraz Hababam Sınıfı bolca Dead Poet's Society.

Bol ağlatmalıdır :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt