Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

Bu aralar kanlı takılıyorsun Alper..

Aynen öyle. Yarın bir P.Activity 3 çakabilirim. Pazar günü de The Thing..

p.activity serisine hiç girmedim vallahi ama elimde var belki bigün 1.2.3 aynı anda izlerim.the thing hakkında pek bir bilgim yok fakat benim son önerdiğim iki film çok fena özellikle korku kapanı serisini izlemediysen mutlaka izlemeni tavsiye ederim :)

p.activity serisine hiç girmedim vallahi ama elimde var belki bigün 1.2.3 aynı anda izlerim.the thing hakkında pek bir bilgim yok fakat benim son önerdiğim iki film çok fena özellikle korku kapanı serisini izlemediysen mutlaka izlemeni tavsiye ederim :)

W.Turn 4'ü izledim. Başlardaki bir-iki sahne (:ask:) hariç kötü film bence. The Woman'ı listeye yazdım..

W.Turn 4'ü izledim. Başlardaki bir-iki sahne (:ask:) hariç kötü film bence. The Woman'ı listeye yazdım..

seri filmleri gitgide bozuyor zaten oda doğal olarak bozmuştur.the womanda vahşeti kanı seviyorsan izle baya abartı sahneler varmış :)

W.Turn 1 ve 2 iyiydi ama o işlere Tepenin Gözleri bakıyor ;)

expendables.jpg

Bol aksiyonlu izlemesi keyif veren bir film.

Az önce nette dolaşırken gördüm ;

Ekip 49

ekip49.jpg

Biraz eski film ama sağlam filmdir.

MV5BMTM1NjA5MTY1NF5BMl5BanBnXkFtZTcwMjQ2NzgxMQ@@._V1._SY317_CR3,0,214,317_.jpg

Aklıma gelmişken bunu da yazıyım.

acea7df7.jpg

buda yeni korku sevenlere :D

Alper bana Korku kapanı 4ün dublajını bula bilirmisin :ays:

Dublaj diye sürekli alt yazılı linkler buldum, indirme veya online da izlerim...

Alt yazıya razı hale geldim. 70 Dk izledim altyazıyla, 20dk kaldı ama linklerin hepsi 70 dklık. Alt yazılı tam bi link varmı.. Çatlıcam yoksa. En harika yerinde durdu.

Alper bana Korku kapanı 4ün dublajını bula bilirmisin :ays:

Dublaj diye sürekli alt yazılı linkler buldum, indirme veya online da izlerim...

Alt yazıya razı hale geldim. 70 Dk izledim altyazıyla, 20dk kaldı ama linklerin hepsi 70 dklık. Alt yazılı tam bi link varmı.. Çatlıcam yoksa. En harika yerinde durdu.

Korku Kapanı 4 – Wrong Turn 4 izle | Film izle, online film izle, vizyon film izle, sinema izle

bizim arkadaş burdan izlemiş :)

The Woman....harika bir film herkese tavsiye ederim

Dayanamadım.

Konulu mu diye sormak istedim :D

Gençler var mı güzel film tavsiyesi olan yazacak olan çabuk olsun pls:o Polisiye yada korku tercihim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt