Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

81KuBYRXxD.jpg

bu aralar animasyon filmlerine takıldım :)

sıkılmadan izleyeceğiniz keyifli bi film :)

Bu arada benim tavsiyem olan Ip Man Imdb top 250 listesinde ilk 8'de. Esaretin Bedeli ise 1. O listeden bakarak izlemenizi tavsiye ederim.

172-430x600.jpg

Yip Man

Mükemmel bir film. Hayatımda içinde Kung fu geçen filmleri bile sevmezdim. Imd'nin puan önerisine uyup izledim. İyi ki izlemişim. Kesinlikle tavsiye ediyorum. 10 üzerinden 9

Bende çok beğenmiştim bu filmi. İkinci serisi de birinci kadar kaliteli, onu da seyretmeni tavsiye ediyorum.

Bende çok beğenmiştim bu filmi. İkinci serisi de birinci kadar kaliteli, onu da seyretmeni tavsiye ediyorum.

İzledim bile :D

İkinci filmle aynı dönem çekilen serinin üçüncü filmi The Legend Is Born'a geçtim. Ama onda Ip Man 2'deki ölen usta o filmde Ip Man'ın küçüklüğünde onu yetiştiren hoca rolünü oynadığını görünce ve Donnie Yen olmayınca izlemedim..

İzledim bile :D

İkinci filmle aynı dönem çekilen serinin üçüncü filmi The Legend Is Born'a geçtim. Ama onda Ip Man 2'deki ölen usta o filmde Ip Man'ın küçüklüğünde onu yetiştiren hoca rolünü oynadığını görünce ve Donnie Yen olmayınca izlemedim..

Ben 1 ve 2'yi aynı günde izlemiştim sonra The Legend Is Born: Ip Man(yani 3.cu seriyi) gördum ama aynı nedenden dolayı izlemedim, izlemeyide duşunmuyorum. :cool:

Bilim-kurgu isteyen arkadaşlar tavsiyem Maymunlar Cehennemi olur.Ben bilim-kurgu filmleri beğenmiyorum ama Maymunlar Cehenneminin serisi var hemen hemen hepsini izledim .

Şu İp Man'ı merak ettim.Boks,kickbox,karate,kung fu gibi spor dallarına meraklı olduğum için izlemem lazım.

muhakkak izle mumin kardesim

17997_1.jpg
GÜZEL FİLM HARBİDEN 96 YAPIMI.

Olm Arda Can'ı ben eski birine benzetiyorum. O mu acep açıkladı mı kendi kimliğini falan

city_of_god.jpg

belki 234234 kez paylaşılmıştır ama.. içimden geldi

The-Mist-2007-Cd-Cover-11575.jpg

izlemeyenlere oneriyorum. yeni izledim.. 9/10'dur verdiğim puan. roller muthis, herkes reis. stephen king'in kitabı aslen, yonetmen tekrar uyarlamıs guzel bi script. efsane bir final de var. mutlaka izleyin, bir solukta izlersiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt