Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

1y6hk.jpg

daha önce burada aysel önermişti şimdide ben önereyim kaçıranlar izlesin :D

Inside Man tam aradigin tarz...

İzledim. O önerilenlerin birçoğunu da izledim.

Aslında aradığım daha çok The Next Three Days gibi filmler. İlla işin içinde dedektif veya polis olmak zorunda değil. Prison Break gibi de olabilir. Hedefe ulaşmak için (hedef her neyse; kaçmak, soygun vs) her detayı düşünen ve uygulayan başroller fena olmuyor.

Onların dışında Taken ve Unkown da fena filmler değildi. Liam Neeson filmi ikisi de.

Ertuğrul Yılmaz; HD film arşivin varsa harici bellekleri değiş tokuş edelim. :yenieek:

Malesef Abi, filmlerle aram çok iyi değil:)

ertuğrul yukarda önerdiğim filmi izlemediysen izlemeni öneririm

interstate60r1cdcoversc2.jpg

Filmin adı görüleceği üzere Interstate 60.Türkçe'ye "Bilinmeyen Yol" olarak çevrilmiş.

Yıllar önce izlemiştim.Oldukça sıcak ve zevkle izlenebilecek bir film, fantastik alt metinde birçok türü barındırıyor. Yol filmi olmakla beraber hayal gücüyle başka diyarlarda,garip şeylerle karşılaşma falan oldukça özgün bir senaryosu var.

Tatil gecesi iyi gider.Çoğu eleştiri de oldukça olumlu...

Sinemalar.com ~ Bilinmeyen Yol ~ İnterstate 60 ~ (2002)

Bu Çizmeli Kedi filmi çok komik tavsiye ederim. 3D seçeneğiniz de var.

%C3%A7izmeli-kedi-3D.jpg

felon.jpg

Çok sağlam film.Ben bu filmi izlemeden evvel Val Kilmer'ı adam yerine bile koymazdım ama öyle bir oynuyor ki keşke Oscar alsaymış dedim.

Real Steel.Çok sıcak bir hikayesi var.

Real Steal tavsiye ederim izlenebilirliği yüksek :D 2. filmide 2014de geliyormuş :D Evangeline Lilly cabası :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt