Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

the Grey

The Girl with the Dragon Tattoo

de16ef62ac6b666b73ca260e878ed8a4_full_1241145408.jpg

izleyen vardır mutlaka eski bir yapım bugün tekrar izleyince aklıma geldi yazmak 10 numara film

The Boondo ck Saints (Şehrin Azizleri)

( Serinin ilk filmi güzel ikincisini o kadar beğenmemiştim )

Mümkünse Türkçe dublajlısını değil de alt yazılısını veya orjinalini izleyin Türkçe dublajlısında çoğu filmde olduğu gibi zevk alınmıyor

sleepers1.jpg

Suskunlar dizisi bu filmden esinlendiğini duyunca izleyeyim dedim.Çok iyidi.

Silent Hill'e ben gülmüştüm :D Belki de hep o yolu seçiyorum ve korkmuyorum ancak Paranormal farklı biraz. Tarz olarak farklı geldiği için korkmuş olabilirsiniz.

Silent Hill'in filmi kötüydü çok gereksiz bir iş yapmışlar. 2. oyunun senaryosunu alıp aynen film yapsalardı Saw'un ilk filmi gibi efsane olurdu.

Bu arada Namık'ın mesaj 2 yıl öncesine ait, nereden buldun diye şaşırmayın denk geldim :D

de16ef62ac6b666b73ca260e878ed8a4_full_1241145408.jpg

izleyen vardır mutlaka eski bir yapım bugün tekrar izleyince aklıma geldi yazmak 10 numara film

The Boondo ck Saints (Şehrin Azizleri)

( Serinin ilk filmi güzel ikincisini o kadar beğenmemiştim )

Mümkünse Türkçe dublajlısını değil de alt yazılısını veya orjinalini izleyin Türkçe dublajlısında çoğu filmde olduğu gibi zevk alınmıyor

boondock 1 & 2

10/10

1 efsane tabi.

Silent Hill'in filmleri keşke oyunlarının(özellikle 2 ve 3'ün) yarısı kadar güzel olsa sinema tarihine başyapıt olarak geçer.O oyunlarda tattığım gerilimi o muhteşem bilinmezlik,yalnızlık atmosferini ben hiçbir şeyde tadamadım.

diyaloglarin az oldugu, atmosferin anormal oldugu güzel bir film önerin la

"the road" gibi birsey yani

diyaloglarin az oldugu, atmosferin anormal oldugu güzel bir film önerin la

"the road" gibi birsey yani

O filmin atmosferi hakikaten çok iyiydi.

Bu arada Silent Hill'in oyunları efsaneydi tabii ama filmi de fena değildi bence. Korku-gerilim diye verilen çoğu filmden iyi.

Bu tarzda genele göre biraz daha orijinal birşeyler önermek gerekirse

Masters of Horror serisinin sekizinci bölümü "Cigarette Burns", Unborn, İnsidious fena değil. İnsidious konu, Unborn gerilim, sigara yanıkları da atmosfer bakımından reis filmler bana göre:tiphat: Sam raiminin "drag me to hell"i de korku-komedi severlere tasviye edebileceğim bir film.

Bu arada Silent Hill seven arkadaşlar sadece psp için çıkan shattered memories bence mükemmel olmuş. Arkadaşla başına oturup gayet keyifle oynadık. Karşısına oturmadık aslında elimize aldık. Neyse psikologla konuşurken verdiğimiz cevapların oyunun neredeyse her yerine yansıması çok hoş. Kişiliğimizi yansıtmaya çalışmışlar. Atmosfer falan da iyiydi oynayın yani. Ama bitiremedik bir yerinde takıldı oyun psikoloğun surata bakıp duruyoruz ilerlemedi, üzücü oldu. Ama bir ara sıfırdan başlayacağız. Homecomingi de bitirdim ama bunun kadar hoşuma gitmedi. Hele aksiyonun çok fazla olması bence leş olmuş. Shattered memorieste yaratıklarla savaşmıyorsunuz örneğin aç gibi kaçıyorsunuz doğal olarak. Ama homecomingde katliam yapıyorsunuz resmen. Ama kararların oyun sonuna etkisi fena değildi.

rise_planet_apes.jpg

bu gece izlemek nasip oldu izlemeyen varsa kaçırmasın derim.

4j6rro.jpg

2002 yapımı ama çok güzel bir film..

Bir öğretmenin prensiplerini , öğrencileri için yaptıklarını izliyorsunuz. Ve hayat hakkında öğrendiklerini. Prensipleri olan bir öğretmen, her öğretmende olması gereken özellikler fakat adil davranmadığı için bir noktada gözümden düştü. İzlemenizi tavsiye ederim. Oyunculuk açısından Kevin Kline tavan yapmış, hayalimdeki öğretmen tiplemesi.. :)

Filmde belki bazılarının aklına gelmiştir. Çocuklar eğitim gördükleri okullarda yetiştirilirken hepsinin değerli bir birey olduğu onlara aşılanıyor. Bizim eğitim sistemimiz bunun yanında 0 bile değil.. :)

troy tarzı tarihi savaşlı iyi film önerisi olan var mı panpular?

[video=youtube;9z1Ykgtd7FU]https://www.youtube.com/watch?v=9z1Ykgtd7FU[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt