Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

9kzdf.jpg

Beyler dayımın bilgisayarında bu filmler var. Genel olarak lesh gibi duruyorlar ama buradan hangisi izlenebilir bir yardımcı olsanız acil RT helpppppppppppp.

Şimdilik bunlarla idare et;

Dejavu, Kimliksiz, Metrodan Kaçış, Yenilmez 3, Sherlock Holmes 1-2, Yaşam Şifresi, Aşk Tesadüfleri Sever, Avatar, Yenilmez 1-2-3, Hızlı ve Öfkeli 5, Kolombiyalı İntikam Meleği, Rambo 4 :happynew:

Limit Yok ve Sherlock Holmes çarptı gözüme ilk bakışta.

Ya%C5%9Fam-%C5%9Eifresi.jpg

En son izlediğim güzeldi ama sonunu tam anlayamadım anlayan açıklasın. ;)

The Prestije hepsini donunda sallar bu arada. Gerçi izlemişsindir ama izlemediysen şu saniye itibariyle başla, MUHTEŞEM bir film:n:

The Prestije hepsini donunda sallar bu arada. Gerçi izlemişsindir ama izlemediysen şu saniye itibariyle başla, MUHTEŞEM bir film:n:

Teşekkür ederim. Birazdan izleyeyim, izlemedim. P-orno konusuna gelince Fenerbahçe'nin eski Şampiyonlar Ligi maçları var sayılır mı?

Prestige'e çöp, Shawshank'a sıkıcı diyen bir genç arkadaşımız vardı girmiyor herhalde artık pek. :)

Prestije'e çöp diyen kim lan:2aloh1: Benim için en kral film list'te Fight club ile kapışır aşmış bir film.

inception prestigeden daha iyi çok daha

Donnie Darko'yu izlemediyseniz izleyin beyler bu arada.

9kzdf.jpg

Beyler dayımın bilgisayarında bu filmler var. Genel olarak lesh gibi duruyorlar ama buradan hangisi izlenebilir bir yardımcı olsanız acil RT helpppppppppppp.

"Son Ultimatom" yazan Bourne serisinin 3. filmi sanırım.Aman diyeyim ilk 2 filmi izlemeden onu izleme.Sırayla

Bourne Identity

Bourne Supremacy

Bourne Ultimatum

ve yakında sinemalara gelecek olan Bourne Legacy.Efsane seri,hepsi birbirinden mükemmel filmler.

Wanted varmış. Keyifli baya, saf aksiyon. Timur soyadını yazamadığım herifin filmi. Çok acayip oluyor o adamın filmleri, ilk filmlerine Rus Matrix'i demişlerdi.

Anjelina Jolie, Morgan Freeman gibi oyuncular da var.

İzledikten sonra etkisinde kalacağım bir film önerimi varmıdır ?

ps. kavga dövüş olmasın pls. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt