Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

9kzdf.jpg

Beyler dayımın bilgisayarında bu filmler var. Genel olarak lesh gibi duruyorlar ama buradan hangisi izlenebilir bir yardımcı olsanız acil RT helpppppppppppp.

çarpışma dediği crash ise çok iyi filmdir. paul da güzel komedi.

@Mehmet Akif; Arkadaşlar yazmış ama üstünkörü bakarak ben de ekliyim bir kaç film.. Köstebek, Sürücü, Yaşam Şifresi, Sherlock Holmes, Mekanik, Wanted, Gece ve Gündüz, Kaçış Planı, Killer Elite güzel filmler. :yenieek:

arkadaşlar bana komedi filmi önerir misiniz. Orijinal adlarıyla yazın ki imdb den aratabileyim. her türlü eğlenceli komedi filmi olur aklınıza ne gelirse.

gizemli filmler istiyorum. nasıl desem böyle korkulu değil

şöyle akıl oyunlarının felan olduğu türlerden siz bilrisiniz işte

162621-0-579374232f10c6aa89d9eca87795319b.jpg

Insomnia (2002) - IMDb

Bu filmi izleyin arkadaşlar. Hem polisiye olarak çok iyiydi, hem de karakterlerin psikolojilerini çok iyi yansıtmış. Senaryo (genelde olduğu gibi) Nolan'ın değil ama Nolan kendinden biçok şey katmış bu filme de.

Mutlaka izlenmesi gerek bi FIlm

donnie-darko.jpg

Aksiyon-Dövüş film arıyorum ama önerebileceğiniz film var mı?

Brake. Konusu: Bir adam bir araba'nin bagajinda, teroristler de ondan onemli bir bilgi ogrenmek istiyor.

Harika bir filmdi, son part da 2 kez ters kose oldum. Hayatimda boyle ters kose olmadim hic bir filmde, dizi de. Inanilmaz bir ters koseydi, ozellikle sonu.

Savaş filmi? LOTR, 300 Spartalı, Truva tarzında? Veya akıl oyunları, 6. his gibi şaşırtan filmler? Öneri pls

Şu an Star'da Wall-E var. Harika bir filmdir.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt