Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

^Ya ben o filme bir kere başladım ama nedense sarmadı, yarıda bıraktım. Sonra da üşendim tekrar izlemeye.

^Ya ben o filme bir kere başladım ama nedense sarmadı, yarıda bıraktım. Sonra da üşendim tekrar izlemeye.

Abicim öyle zaman öldürme maksadiyla Jason Statham filmi izler gibi izlersen sarmaz tabi:D Zamanin uygun olacak ve oyunculuga ve hikayeye iyice odaklanacaksin. En az Esaretin Bedeli kadar iyi bir film benim gözümde. Uygun bir zamanda bir sans daha ver bence filme:)

City of God:Kesinlikle öneririm,Brezilyadaki uyuşturucu çetelerinin küçük yaşlardan oluşumunun hikayesini anlatıyor mutlaka izlemelisiniz.

The Jacket: Daha demin izledim,psikolojik gerilim sevenlerin mutlaka izlemesi gerekir, genel olarak zamanda yolculuk üzerine diyebilirim

One-Flew-Over-the-Cuckoos-.jpg

One Flew Over the Cuckoo's Nest (1975) - IMDb

Izleyeli epey oldu, demin bir sitede görünce tekrar aklima geldi. Muhtesem bir film gercekten, insanda cok farkli bir tat birakiyor bittikten sonra. Eski diye hala izlememis olan arkadaslar varsa burun kivirmasinlar.

Gercekten 10/10'luk bir basyapit.

c2330f54ed9ab326ebffbe4c94eb8c9c_pt_xl.jpg

az öncede ben bunu izledim izlemeyen varsa hemen izlesin...

Beyler, elimde bu filmler var şu an. Gece gece fazla kafamı yormayacak güzel bir şey arıyorum. Hangisini önerirsiniz?

Amelie

Constantine

National Treasure

Premium Rush

Ratatouille

The Bourne Legacy

Another Earth

Casablanca

Beyler, elimde bu filmler var şu an. Gece gece fazla kafamı yormayacak güzel bir şey arıyorum. Hangisini önerirsiniz?

Amelie

Constantine

National Treasure

Premium Rush

Ratatouille

The Bourne Legacy

Another Earth

Casablanca

Amelié :ka21:

Hoş bir film, hoşuna gidecektir.

Wristcutters: A Love Story

tumblr_lxxqaytdno1rnscw3o1_1280.jpg

7/10

Tarantino vari, güzel farkli bi Film. 2006 yilinda cikdi.

Intihar önemli bi mevzu filmde.

INFO:

Wristcutters: A Love Story is a 2006 black comedy romance filmwritten and directed by Goran Dukić, starring Patrick Fugit, Shea Whigham, and Shannyn Sossamon. It is set in a strange afterlife way-station that has been reserved for people who have committed suicide.

It is based on Etgar Keret's short story "Kneller's Happy Campers". Agraphic novel version was titled Pizzeria Kamikaze.

The film was originally intended to be shot on super-16 color infrared film, which was produced specially by Kodak. The color-shifts inherent in using this kind of film were thought to enhance the parallel world feel to the action.[SUP][2][/SUP] In the end, it proved to be too time-consuming and the film was shot using normal filmstock manipulated in post-processing.[SUP][3][/SUP]

The film was produced on an estimated budget of $1 million[SUP][1][/SUP] and made its premiere at the 2006 Sundance Film Festival, and was distributed in limited release on October 19, 2007, before being expanded into wide release on November 2, 2007. It was released on DVD on March 25, 2008, courtesy of Lionsgate Home Entertainment.[SUP][4][/SUP]

Amelié :ka21:

Hoş bir film, hoşuna gidecektir.

Benim de aklımda Audrey Tatou yüzünden o film ve fareli animasyon filmi vardı, Amelie'yi izleyeyim o zaman. Yalnız geçen gece Memento'yu izledim. Hayatımda izlediğim en iyi filmdi ama ilk kez bir film yüzünden başım ağrıdı, lanet ettim. Öyle bir şey değildir inşallah, sakin bir şeyler olsun :)

Konu yu enteresan bulan, mutlaka izlemeli.

American History X seven, bu filmi de sevecek.

inside_a_skinhead_bildg6b3.jpg

[GG]
qD0FMZPgw5aW1KQZb6qhtIIivhn.jpg
[/GG]

Amelié güzel film olarak taniliyor, ve müzigi cok güzel.

Yanliz, kizi cok gicik buliyorum. Kendine gel kizim, demek istiyorum :D

h2bvd.jpg

Taken 2 (2012) - IMDb

İlk'i de güzeldi, bu da iyi olmuş. Film İstanbul'da çekilmiş. Ama İstanbul'un arka sokaklarında çekildiği için İran'ı andırıyordu biraz. Neyse daha fazla bilgi vermeyeyim. Aksiyon sevenler izleyebilir. Tavsiyemdir.. Puanım: 7.5/10 :yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt