Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

Neredeyse 1 yıl geçmesine rağmen pek gündeme gelmemiş ama izleyenlerin çok sevdiği bir film. Pek fazla ünlü oyuncusu yok hatta baş rol oyuncusu 118 33 reklamlarından tanıdığımız Burçin Bildik ama gerçekten çok güzel kurgulanmış ve akıcı bir senaryosu var. Bir yol filmi ayrıca ceset saklama filmi. Ama 1 değil 2 değil tam 7-8 ceset birden oluşuyor film boyunca. Çok fazla kahkaha attıran espri yok ama filmin bütününde bir eğlence havası hakim. Bir sonraki adımda ne olacağını merakla bekliyorsunuz ve pek çok sahnede "Yok artık" dedirtecek absürtlükler mevcut. İlk 20-25 dakikası durağan ondan sonrası büyük keyif. Eğer ilk 25 dakikada sıkılıp bırakmazsanız son yılların en ilginç Türk filmini izleme şansına ulaşırsınız. Tavsiye edilir..

Iyi yerli film onerisi olanlar varmi? Sag salim disinda :D. Onu da izlerim bir ara.

Hiç fena değildi..

AW: Film Önerileriniz

İzlemeyen varsa TED'i izlesin.

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2

SkyFall

skyfall-2012-action-adventure-crime-movie.jpg

Cİne 5 te geçen bir film gördüm

ismi çok güzel : ÖLÜ KANARYALAR

isimden dolayı oscar alması lazım

fourth kind

(scared the shit outta me f'shaw)

Bu filmi 3 arkadaş beraber izliyorduk, iki kişi laptopa yakın bir kişi ise kanepede uzanmış izliyordu. Neyse filmi izlerken kanepedeki arkadaşın uyuduğunu farkettim, biz filmi izlemeye devam ediyorduk, sonra kafamı arkaya çevirdiğimde bizim arkadaş yoktu. Yani nasıl filmin etkisinde kaldıysam evde çocuğu arıyoruz, besmele çeke çeke :asd: Yeminle tırsmıştım yani. Sonra ranzada bulduk, rahatladım artık. Bu arada o evde 3 harfli muhabbeti çok olmuştu, gören bile var yani, rüyasında olsun vs. Gerçek gibi yapmış olmaları zaten tırsmayı arttırıyor. Velhaslı ben filmi beğenmiştim, öneririm.

How to Train Your Dragon

How+to+train+your+dragon+imax+poster.jpg

Kesinlikle seyredilmesi gereken bi film. Baya oldu seyredeli ama birden aklıma geldi...

2.si de çıkacakmış 2014'te.

d'works after all

Arkadaşlar,

Fantastik, bilim kurgu veya savaş konulu öneri bekliyorum.İzledikten sonra vay be ne filmdi diyebileceğim tarzda. :)

Arkadaşlar,

Fantastik, bilim kurgu veya savaş konulu öneri bekliyorum.İzledikten sonra vay be ne filmdi diyebileceğim tarzda. :)

izlemediysen eğer, Azınlık Raporu çok iyi filmdir. Bunun yanında Limit Yok - Gamer - 4.tür. Bu arada 4.tür filminin senaryosu yaşanmış bir olaydan alıntıdır.

12angry.jpg

Izlemeyen kalmasin..muhtesem bir Film..tekrar izlemeyi düsünüyorum

10/10

Signs tarzinda veya kucuk bir grubun (genc, orta yasli farketmez) oynadigi bir gerilim/korku filmi var mi onerebileceginiz?

Mesela House of wax, sonra su insanlari yiyen bi seri vardi onun gibi veya korkuluk filmi vardi adini unuttum ona benzer olabilir. Kucuk bi grubun kopekbaligi tarafindan avlanan bir film vardi vs buna benzer filmler olabilir.

wrong turn serisi, tepenin gözleri serisi, the descent serisi, şeytanın oteli serisi, hostel serisi, the collector 1-2, 28 gün sonra, 28 hafta sonra the blair witch project, sınırda, friday the 13th, veba(carriers), salgın(the crazies), dawn of the dead. bunlar ilk etapta aklıma gelenler. 1 hafta evvel de 1 tane izledim ama adını unuttum hatırlayınca yazıcam :D

bir de bunların haricinde izlemeyen varsa ziyaretçiler(the strangers) öneririm, o da bayağı sevdiğim bir korku filmidir. gerçi olumsuz yorum yapan çok bu filme, ama ben sinemada seyrettiğimden dolayı da olabilir çok beğenmiştim

EDİT:aklıma geldi, dehşet adası(fear island). bu da hoş bir film, gizemini filmin sonuna kadar koruyor

ln6fy.jpg

Evim Sensin - Sinemalar.com

Duygulandırdı :sad007:

Uyarlaması iyi olmuş. Genel anlamda filmi başarılı buldum. Bazı sahnelerde harbiden gözlerim doldu. Filmi izlemeyenler için tavsiye ederim.

Puanım: 8.0/10 :ka21:

kelebeğin rüyasını izleyen var mı acaba, gideyim mi sinemaya sonra internetten mi izleyeyim ne dersiniz?

Saat 23:00'de Wayne's World var Cnbc-e'de.

Oldukça keyifli kült filmlerdendir izleyin derim. Yakın dönem 90'lara bir göz kırpış....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt