Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Film Önerileriniz

MV5BODA2MzYzMTUzM15BMl5BanBnXkFtZTcwODk4ODgwOA@@._V1_SY317_CR3,0,214,317_.jpg

çok ilgnç rastlantılarla bezenmiş ve gerçek bir olayın gerçek tanıklarıyla mixlenmiş bu öykü insanın agzında kekremsi bir tat bırakarak meraklara gark ediyre

mgsf9.jpg

Argo (2012) - IMDb

Harikulade bir film. Çok beğendim filmi. Filme bakmadan önce film hakkında hiçbir yorum okumadım, konusunu falan da bilmiyordum.

Ama gerçekten çok beğendim filmi. Ben Affleck harika bir film yapmış. Oyunculuklar olsun, konusu olsun, gerçekçiliği olsun hayran kaldım diyebilirim.

İzlemeyenlere şiddetle öneririm.

Puanım: 9.0/10 :ka21:

gençler film lazım eski ajan eski asker eski polis komplo felan o tarz şeyler olabilir fantastik kahramanlık olabilir ıron man spiderman gibi yerli sağlam komedi olabilir

gençler film lazım eski ajan eski asker eski polis komplo felan o tarz şeyler olabilir fantastik kahramanlık olabilir ıron man spiderman gibi yerli sağlam komedi olabilir

Yeni olarak ''Yargıç'' iyi filmdi. Uykusuz - 2046 - Ejderha dövmeli kız (seri) - Azınlık raporu - Kuzgun - Kızıl ejder - paristen sevgilerle - Zodiac. Aklıma gelen bunlar.

hepsine bakacağım :ayatollah::ayatollah: sağolun

a team kotu bir film zaten arkadasin avatarina bakarak tv ve film konularina nahakim oldugunu anlayabiliriz

Bende simdi izleyecek film ariyorum.. varmidir öneri? Action olabilir, horror olabilir..

Brotherhood of War – 2004

mmwfs.jpg

Çok başarılı bir savaş filmi. Film, 1950-1953 yılları arasında çıkan soğuk savaşta iki erkek kardeşin ve ailesinin yaşadıklarını konu alıyor. Mutlu bir hayatları varken , çıkan savaşa katılan 2 gençten büyük olan Jin Seok’un en büyük amacı önce savaşta başarılı olmak daha sonra da kardeşini güvenle ailesinin yanına göndermektir. Savaş sırasında askerlerin çektiği çileler, savaş görüntüleri çok başarılı bir şekilde sinemaya aktarılmıştır. Filmin ana konusu aile bağları olsa da , siyasi bazı mesajları da çok doğru yerlerde ve gerektiği kadar vermeyi başarmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt