Film Önerileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Savaş Filmleri Önerin

Band of Brothers ya da The Pacific'tir. İkisi de 10 bölümlük 2. Dünya savaşı dizisi, Pacific Japonya ile savaşı anlatıyor izledim pek beğenmedim ama 200 m € mu $ mı ne harcamışlar, bence ilk diğerini izle o Almanlarla savaşı anlatıyormş daha izlmemedim ben de ama yakın zamanda izleyeceğim.

Pacific'de ki atmosfer mükemmel, gerçekten savaşın içerisinde gibi CNBC-E'de ilk 2 bölüme denk geldim sonradanda bi kaç kez rastladım ama uzun soluklu hiç izlemedim. İnanılmaz savaş sahneleri var sanki gerçek savaşın içerisinden çekilmiş gibi. Ama tercih yaparsak Alman cephesini tercih ederim

harika bi dizi yada film neyse, ilk 2 bölümünü izlemiştim alt yazılı ama Türkçesini bulmaya çalışacam. diğer önerileride kaydettim 1 ay idare ederim herhalde. Bildiğiniz belgesel varsa onlarda olur. Çünkü filmlerle aram hiç iyi değildir

Belgesel olarak da ''Planet Earth''

Pacific'de ki atmosfer mükemmel, gerçekten savaşın içerisinde gibi CNBC-E'de ilk 2 bölüme denk geldim sonradanda bi kaç kez rastladım ama uzun soluklu hiç izlemedim. İnanılmaz savaş sahneleri var sanki gerçek savaşın içerisinden çekilmiş gibi. Ama tercih yaparsak Alman cephesini tercih ederim

Ama ben savaşın içinde olmak istemiyorum ki izlemek istiyorum:) Kim kimden belli feğil kuş nakışı çekilse iyi olabilrimiş

Ynt: Film Önerileriniz

Savaş filmi sayılır mi bilemem ama 2. Dünya savaşı ve iyi film diyorsan La Vita e Bella

*tapatalk*

Cevap: Film Önerileriniz

Recep İçfındık

Schinder's List

Saving Private Ryan

The Longest Day

Duell Enemy at the Gates

Band of Brothers (izlemek icin ama baya bi zaman almalisin, anlamli ama uzun)

Das Boot

The Downfall: Hitler and the End of the Third Reich

Die Brücke (bakmalisin ingilizce versiyonu varmi)

The Bridge at Remagen

Cross of Iron

Stalingrad

Defiance

Patton

The Thin Red Line

The Pacific

The Pianist

Life is Beautiful

Windtalkers

Kelly's Heroes

The Sound of War

The Enemy below

Attack!

Saints and Soldiers

Tora! Tora! Tora!

Operation Valkyrie

As Far As My Feet Will Carry Me

The Great Escape

From Here to Eternity

Sea of Sand

The Dirty Dozen

Lo sbarco di Anzio (Anzio)

The Battle of the River Plate / Admiral Graf Spee

The Tuskegee Airmen

Midway

Pearl Harbor

Before The Fall

The Guns of Navarone

Des Teufels General (subtitle varmi bakmalisin eski baya)

Eski ve bazilarina göre yeni filmler var aralarinda, sec begen hepsi World War II

Burda da savas film listesi bulabilirsin: Liste von Kriegsfilmen – Wikipedia

panpalar bourne shooter warrior tarzı eski askerin sonraki hayatı komploya düşmesi felan o tarz kaliteli bir yapım önerebilecek varmı ?

Savaş filmlerinde bir bakdım bir önceki sayfadaki listeye koreliler es geçilmiş.

Bu adamlar bu filmleri yapıyor arkadaş.

Bir kere

1 )Tae Guk Gi: The Brotherhood of War (2004) izlemediysen yaşama zaten :)

Taegukgi hwinalrimyeo (2004) - IMDb

2) Go-ji-jeon (2011) : The Front Line izlediğim en objektif savaşdaki askerlerin psikolojisini anlatan güzel filmlerden biri

Go-ji-jeon (2011) - IMDb

3) Choi-jong-byeong-gi Hwal (2011) : War Of Arrows buda tarihi bir filmleri ama gerçekten harika kapıdaki düşmanın okçu versiyonu . İzlenmesi gereken bir film

Choi-jong-byeong-gi Hwal (2011) - IMDb

Bu 3 film i izleyin kesinlikle pişman olmazsınız

Son zamanlarda izlediğim ve beğendiğim bir kaç film;

efsane-adam-filmi-2846178-2846178_o.jpg

MV5BMTk3OTM5Njg5M15BMl5BanBnXkFtZTYwMzA0ODI3._V1_SX214_.jpg

guguk-ku%C5%9Fu.jpg

MV5BMTk0NjY0Mzg5MF5BMl5BanBnXkFtZTcwNzM1OTM2MQ@@._V1_SY317_CR1,0,214,317_.jpg

9092e6db06fff95b.jpg

Salı günleri 22.00'de CNBC-e'de Leslie Nielsen filmleri varmış Temmuz ayı içinde yeni haberim oldu. Absürd komedi sevenler kaçırmasın. Sanırım Naked Gun 3 ve Airplane! verilecek bundan sonra.

Wrongly Accused'u da ben tavsiye etmiş olayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt