Film Sahnesi Bilme Yarışması

1 : Hey Stella

2 : Rebecca Hall

3 : Kedili kadını penis şeklindeki heykelle öldürür ;)

4 : Bruce Willis

5 : Danny Boyle

Çok ilgi çekmeyeceğini tahmin etmiştim de bu kadar sallanmamasını da beklememiştim. :D

3. soruda basitçe, cinayet, penis heykeli cevabı yeterliyken detaya inen arkadaşlara teşekkürler. İkinize de vereyim bari yegane cevap atanlar olarak :D

kaç sene oldu yav izleyeli dua edin beyzbol sopası demedim :D

Çok ilgi çekmeyeceğini tahmin etmiştim de bu kadar sallanmamasını da beklememiştim. :D

3. soruda basitçe, cinayet, penis heykeli cevabı yeterliyken detaya inen arkadaşlara teşekkürler. İkinize de vereyim bari yegane cevap atanlar olarak :D

sorular kolaydı ama izleyen için , izlemeyenler için cidden zor gelir , belki de hepsini izlemeyenler vardır o yüzden pek ilgi görmemiştir.

1- Hey Stella

2-

3-

4- Bruce willis

5- Danny Boyle

Ben de bunları bulabildim sadece, boş olanlarıda kopya çekmek istemedim üstten :D

Google kullansınlar bilmediklerini öğrensinler, mühim spoil almadan bilmediklerini görsünler ana fikri vardı.

Bu arada niye ısrarla hey stella yazıyorsunuz. söylediği isim Stella olacak cevap. hey kısmını niye yazıosunuz :D

Yiğit'in cevabı benim cevabım sayılır. Aynı şey yani. Netice olarak; görsem aynı şeyleri yazacaktım. O yüzden ona ne verdi isen, aynısından istiyorum. Hani ayın üçü de yaklaşıyor ona göre :D

Ahaha abi sana açık çek sunarım üstünü doldurur verirsin bunları istiyorum diye.

Ahaha abi sana açık çek sunarım üstünü doldurur verirsin bunları istiyorum diye.

Teşekkür ederim güzel kardeşim :D Neyse şimdi kıskanır falan gerek yok. Çekemeyeceğim beyefendinin ben bildim, benim hakkım diye söylenip durmasını :D Sonra aramızda hallederiz seninle bu işi :D

hangi flimp

netjdt.jpg

Geri
Üst Alt