- 1 Ağustos 2009
- 46.993
- 49.290
- 4.878
Ada
Voleybol Topu
Voleybol Topu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ada
Voleybol Topu
Alışmış Kudurmuştan Beterdir (1969)Olay hapisanede geçiyor. Başrole bol bol tecavüz ediliyor. Her seferinde karşı koymaya çalışıyor ama başaramıyor.
Finalde özgür kalıp kadınlarla seks yapmak yerine, bir siyahi adamla takılmayı tercih ediyor.
Olay hapisanede geçiyor. Başrole bol bol tecavüz ediliyor. Her seferinde karşı koymaya çalışıyor ama başaramıyor.
Finalde özgür kalıp kadınlarla seks yapmak yerine, bir siyahi adamla takılmayı tercih ediyor.
bilemedin kankaAlışmış Kudurmuştan Beterdir (1969)
çok yaklaştın ama değil dostum.Bronson diyesim var Dorukcum ama çok uzun zaman geçti. Bardan beraber çıkıyorlardı sanki siyahinin biriyle bi sahnede.
Emanuelle 2000Olay hapisanede geçiyor. Başrole bol bol tecavüz ediliyor. Her seferinde karşı koymaya çalışıyor ama başaramıyor.
Doğru cevabi bilip trollesem mi bilemedim, shawshank redeption diyelim.Olay hapisanede geçiyor. Başrole bol bol tecavüz ediliyor. Her seferinde karşı koymaya çalışıyor ama başaramıyor.
Trainspotting? Tamamen uyduruyorum.
Bilmiyorum ama ilginc bir konusu varmis. Izlemek isterim dogrusu.Aile filmi, daha öncesinde aktör olan babaya güzel para teklif edip aktorluge dönmesi isteniyor. Film çok başarılı oluyor ama ailenin başına türlü işler geliyor, filmin finalinde baba depresyona girip kendisini karısını ve çocuğunu öldürüyor, filmin finalinde aile ölü olarak oynuyor.
İzleme Arif, sonra kulaklarımı cinlatirsinTrainspotting? Tamamen uyduruyorum.
Bilmiyorum ama ilginc bir konusu varmis. Izlemek isterim dogrusu.
DeğilTrainspotting? Tamamen uyduruyorum.
HIc izlemedim izlemek de istenem ama senaroyo olarak sirp filmi hatirlattiAile filmi, daha öncesinde aktör olan babaya güzel para teklif edip aktorluge dönmesi isteniyor. Film çok başarılı oluyor ama ailenin başına türlü işler geliyor, filmin finalinde baba depresyona girip kendisini karısını ve çocuğunu öldürüyor, filmin finalinde aile ölü olarak oynuyor.