Filtre Kahve Makinesi Önerileri

Bu iki üründen kullanan oldu mu? Sen ne diyorsun @Keramettin TANRIVERDİ . Philips 5500 serisi aklımdaydı da Siemens daha iyi gibi geldi özellik bazında. Borulama sistemi ile çalışıyormuş daha iyi olduğunu söylediler bilemiyorum tabi sen daha iyi bilirsin. Bir de wifi özelliği ile güncel kahveleri yapabiliyormuş.

Bu iki üründen kullanan oldu mu? Sen ne diyorsun @Keramettin TANRIVERDİ . Philips 5500 serisi aklımdaydı da Siemens daha iyi gibi geldi özellik bazında. Borulama sistemi ile çalışıyormuş daha iyi olduğunu söylediler bilemiyorum tabi sen daha iyi bilirsin. Bir de wifi özelliği ile güncel kahveleri yapabiliyormuş.

Köye 5500 serisinden alıp bıraktımdı ablama ,baya iyi makina açıkcası ,bi falsosunu görmedim 2 senedir kullanıyor

Sütlü kahvelerde nasılmış?
Valla iyiydi ,gelirken genelde çekirdek getiriyorum sevdiğim aromaları ,sıkıntı yapmadı ,öğütme ayarı falan kırcaladınmı iyi ,ayarlanabiliyor zaten zevkine göre ,köyde taze sütle olmuyor ama 😂tıkanıyor

Ordaki sıkıntı çekirdek de pahalı ,filtre be temizleme bakım ürünleri uçuk kaçıyor zevkin içine ediyor açıkcası
Barista diye bi alet yapmışlar ,kullandım bence başarılıydı fiyat nedir bilmiyorum

Trend ağızla rafine zevklerim var falan diyorsan o iş başka bir dünya ,yoksa dışarıdaki çoğu kahveciden iyi kahven olur 👍
Türk kahvesi çekirdeği denemiş ( bulamayınca)diğer ablam deneme sakın

EQ 700de basınç falan dah fazla fonksiyonalite daha iyi, daha fazla çeşit var galiba cold brew desteği de var.

Fiyat farkı da var doğal olarak ama bariz daha avantajlı duruyor

Ben 3000 serisini kullanıyorum Phillips 3 yıldır 5500 de yeter muhtemelen ama diğerindeki demleme kalitesi daha iyi o yüzden Siemens tercih edilebilir.

önerim pour-over

drip makineden çok daha uyarıcı/dolgun kahve içebilirsiniz
yapması zaten meditasyon gibi bişey

starbucks reserve'ün şu dizaynı çok başarılı sonuçlar weriyor:

65b40cca9d75418584f60a9a_pour-over-1.webp

Vestelin retro serisi mi artik ne, Bordo renkli olani hediye edilmisti 4 senedir kullaniyorum.

Tel filtre kagit degil.

Isimi baya goruyor.

Kahveyi degirmende kendim cekiyorum seramik disli olan degirmenle (Hairo Skerton)

Simdi olsa ama bir tik daha kapsamli makine alirim, hem foltre hem espresso + sut koprtme zavazingosu olanlardan. Her seyi yaparsin evde kolayca.

Cekirdek fiyatlari sacmaliyor ama iyice gunden gune...

EQ 700de basınç falan dah fazla fonksiyonalite daha iyi, daha fazla çeşit var galiba cold brew desteği de var.

Fiyat farkı da var doğal olarak ama bariz daha avantajlı duruyor

Ben 3000 serisini kullanıyorum Phillips 3 yıldır 5500 de yeter muhtemelen ama diğerindeki demleme kalitesi daha iyi o yüzden Siemens tercih edilebilir.
Bugün bi daha baktımda EQ 900 plus modelini alıcam gibi ya. Model yükselte yükselte buna kadar çıktım :asd:

Geri
Üst Alt