Filtre Kahve Önerileri

Guzel kahve yapmak istiyorsan:
1. Kahven kaliteli olsun. Yuzde yuz arabica yerine arabica ile karisik kahveleri tavsiye ederim.
2. Kendine bir ogutucu al. Cunku taze ogutulmus kahve ile pakette hazir ogutulmusler arasinda (ayni kahvede) ciddi lezzet farki var.

French Press ile su assagidaki linkteki teknigi takip ederek guzel sonuclar aldim.

İşte kahveden anlayan biri. Tebrikler.
Teşekkürler renktaş seviyorum bu mereti yapacak birşey yok. Ek olarak kahveye yeni başlayanların en çok yaptığı hatalardan bir filtre kahve ile french press'i karıştırmak oysa ki çok farklılardır tane boyutları ve demleme yöntemleri bile çok farklı kesinlikle aynı kahveyi kullanıp aynı tadı almayı deneme bu yöntemlerle

Starbucks'da gerçekten güzel kahveler bulunabiliyor ki gittiğinizde yardımcı oluyorlar nasıl bir kahve istiyorsan yumuşak içimli, sert veya aromalı senin keyfine göre

En iyi kahve diye bir şey yok bana göre senin damak zevkine kalmış, ben bir tavsiyede bulunacak olursam French Press ve Ethiopia kahvesi tavsiye ederim fiyatı Tchibo/Jacobs gibi kahvelerden daha yüksek tabii ki ama içtiğin zaman değer diyorsun verdiğin fiyata

O kadar denedim bunu hiç tat alamadım. Sade Türk kahvesi dört kolluya bindirir bunu.
Çifte kavrulmuş koyu süvari türk kahvesi, mehmet efendi açık az kavrulmuş kahveyi 4 kolluya bindirir yalnız :) . Ayrıca türk kahvesi ve french press çok farklı tatlar renkdaş karşılaştırmak büyük hata

Evinizde cekirdek kahveyi ögüten kahve makinanız varsa en iyisi o hazır ögütülmüşten daha lezzetli tabi bide türk kahvesi ama yurtdışında problem taze bulamıyon hazır paketlenmiş onlarda bayat oluyo

Geri
Üst Alt