Filtre Kahve Önerileri

Abi şu snow'a baktım da uyuşturucu bağımlılarında oluyor bir süreden sonra yazıyor. :unsure: :unsure:
Evet uyarıcı madde kullanımından sonra kronikleşen vakalar var hakikaten ama benimle alakası yok. Benim çene kırıldı bir kaç kere ve hali hazırda TMJ sorunum var muhtemelen onunla alakalı, çok bilinen ve çaresi olan bir şey değil ne yazık ki. 10 sene önce falan baya psikiyatrik ilaç falan da kullandım aslında küçük bir ihtimal vardır belki bir bağlantı.

Evet uyarıcı madde kullanımından sonra kronikleşen vakalar var hakikaten ama benimle alakası yok. Benim çene kırıldı bir kaç kere ve hali hazırda TMJ sorunum var muhtemelen onunla alakalı, çok bilinen ve çaresi olan bir şey değil ne yazık ki. 10 sene önce falan baya psikiyatrik ilaç falan da kullandım aslında küçük bir ihtimal vardır belki bir bağlantı.
Abi dayak yediysen cimbom old boyslar hazır

Abi dayak yediysen cimbom old boyslar hazır
1 tanesi boksörün biriyle sparring yaparken oldu tamamen benim salaklığımdı o. Diğeri üni yıllarında barın birinde vuku buldu, baya bildiğin türk filmlerindeki gibi ortaya alıp 10 kişi falan tokatlaya tokatlaya döndürdüler :puhaha: :puhaha:

Guzel kahve yapmak istiyorsan:
1. Kahven kaliteli olsun. Yuzde yuz arabica yerine arabica ile karisik kahveleri tavsiye ederim.
2. Kendine bir ogutucu al. Cunku taze ogutulmus kahve ile pakette hazir ogutulmusler arasinda (ayni kahvede) ciddi lezzet farki var.

French Press ile su assagidaki linkteki teknigi takip ederek guzel sonuclar aldim.
10 dakika bekleniyor. o süre zarfında kahve soğumuyor mu

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zevk meselesi ama gercek kahve tadı almak istiyosanız süt şeker olmucak cayda aynı millet basıyo şekeri sonra cay ictim diyo
Şeker koyulmamalı da süt kahveyi tamamlayan bir unsurdur.

Her yöntemle her çeşit kahveyi denemişimdir neredeyse ki dip aromaları almayı da severim kahvede lakin her zaman tercihim sütlüdür.

Sütlü olunca sonuçta farklı kahveler aynı tadı almıyor.

French press de satılıyor mu sturbucksta Tchibo da falan ya da başka yöntemi yok mu filtre kağıdı kullanmak gibi

Geri
Üst Alt