- 26 Kasım 2012
- 179.202
- 241.266
- 5.688
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aydın boysan rakıya buz konmaz diyodu yalnızBu hayatta sevmediğim ve bir türlü bitmeyen iki tartışma var.
1) Kahve şekerli - sütlü içilir mi, içilmez mi?
2) Rakıya önce buz mu konur, şeker mi?
Sen okuyorsun da ne oluyor yav daha çoğulculuk ile çoğunlukçuluk arasındaki farkı bilmiyorsun.
bebeğim sen yıllardır süt mü içiyorsun yoksa?Bu hayatta sevmediğim ve bir türlü bitmeyen iki tartışma var.
Misal?
İzmir'e geliyor musun acaba? Sana çok özel kahveler içireyim Mahir AğabeyBoşver Berkecigim tamamen mizah amaçlı söyledim. Kahve içelim bir ara.
rakıya şeker mi koyuyon
bize ne lan dingilİzmir'e geliyor musun acaba? Sana çok özel kahveler içireyim Mahir Ağabey
Bu arada cidden en son ilkokulda kitap okudum.
izmirde kahveye özel olarak bi şey diyolar mıİzmir'e geliyor musun acaba? Sana çok özel kahveler içireyim Mahir Ağabey
Daha çok kitap okumalısın.Genelde mobilden giriyorum. Uzun uzadıya ciddi sohbetlere giremiyorum. Kendimi ifade edemiyorum. Ayrıca ikinci bir pozitifizm vak'ası değil bu!
yazarsam ceza alma ihtimalim yüksekizmirde kahveye özel olarak bi şey diyolar mı
izmirin neresi bende izmirliyimİzmir'e geliyor musun acaba? Sana çok özel kahveler içireyim Mahir Ağabey
Bu arada cidden en son ilkokulda kitap okudum.
Aydın boysan rakıya buz konmaz diyodu yalnız![]()
Diyorlar ama Rizelilere söylemiyoruz ne dendiğini.izmirde kahveye özel olarak bi şey diyolar mı
Aynı fikirdeyim bende öyleBenim için fark etmiyordu. Ya sek rakıya sadece buz koyuyordum, ya da sadece buz gibi su.
Sek rakıya buz koyarsan sek mi olur Tahir?Benim için fark etmiyordu. Ya sek rakıya sadece buz koyuyordum, ya da sadece buz gibi su.
İzmir'in kekoları ile ünlü semtindeyim. Baş harfi Bizmirin neresi bende izmirliyim
Tarçın koy sen iyi gidiyor.Bu hayatta sevmediğim ve bir türlü bitmeyen iki tartışma var.