Filtre Kahve Önerileri

Genelde mobilden giriyorum. Uzun uzadıya ciddi sohbetlere giremiyorum. Kendimi ifade edemiyorum. Ayrıca ikinci bir pozitifizm vak'ası değil bu!
Tamam tamam inanmış gibi yapalım, seni mi kıracağım. Sert kahvenin yanında (sütsüz, acı türler) bitter çikolata tercih edenler hakkındaki görüşlerin ne biraz da kahve konuşalım.

İzmir'e geliyor musun acaba? Sana çok özel kahveler içireyim Mahir Ağabey

Bu arada cidden en son ilkokulda kitap okudum.

İzmir bana ters geliyor oraya kafam estiğinde gidemiyorum. Zaman ayırmam gerek. Geldiğimde içebiliriz tabi Serkan Şafak gibi adı düzenbaz kolpaci değilsen. Zira İzmir'deydim bir ara görüşelim dedim ben dönünce cevao verdi. Beş gün sonra

İzmir bana ters geliyor oraya kafam estiğinde gidemiyorum. Zaman ayırmam gerek. Geldiğimde içebiliriz tabi Serkan Şafak gibi adı düzenbaz kolpaci değilsen. Zira İzmir'deydim bir ara görüşelim dedim ben dönünce cevao verdi. Beş gün sonra
Deneyip görmen lazım, bilemezsin.

Tamam tamam inanmış gibi yapalım, seni mi kıracağım. Sert kahvenin yanında (sütsüz, acı türler) bitter çikolata tercih edenler hakkındaki görüşlerin ne biraz da kahve konuşalım.

Tercih meselesi. Rakının yanında şalgam içenler hariç insanların tercihlerine saygılıyım.

Ben hiçbir şey yemem kahve yanında. Türk kahvesi yanında sadece sade maden suyu içerim.

Ne yalan diyeyim layığını yapmış

He ya kardeşim çok haklısın. Konuşuyor işte lalem :crushed: Rakıyı da az şekerli içiyormuş garibim.

Ulan iyi ki yanlış yazdık! Ben böyle bir hata görsem umursamam mesajı alırım doğrusunu anlarım ona göre cevap veririm.

Tercih meselesi. Rakının yanında şalgam içenler hariç insanların tercihlerine saygılıyım.

Ben hiçbir şey yemem kahve yanında. Türk kahvesi yanında sadece sade maden suyu içerim.
Rakının yanında şalgam içince ne oluyormuş? Bir anlat biz de bilelim MK!

Geri
Üst Alt