- 6 Şubat 2017
- 11.942
- 30.175
- 438
Rakının yanında şalgam içince ne oluyormuş? Bir anlat biz de bilelim MK!
Rakının tadını bozuyorsunuz. İyi forumlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rakının yanında şalgam içince ne oluyormuş? Bir anlat biz de bilelim MK!
Çok kötü ve o abi. Bir kere denedim de sek devamRakının yanında şalgam içince ne oluyormuş? Bir anlat biz de bilelim MK!
Belli ki filtre kahve sende sinir yapıyor kardeşim. İvedilikle bırakmanı tavsiye ediyorum. Sana kahve de rakı da yaramıyor belli. Çay da bir ihtimal.Ulan iyi ki yanlış yazdık! Ben böyle bir hata görsem umursamam mesajı alırım doğrusunu anlarım ona göre cevap veririm.
Seviyorum seni Sergo. Katy perry klibi gibi bir dünya kurmuşsun kendine.Ben kurabiye ve gofret batiriyorum kahvenin icine
EvetSeviyorum seni Sergo. Katy perry klibi gibi bir dünya kurmuşsun kendine.
Herkes kullanıyor onu yavLan izmirliler neden ''Mütevellit'' kelimesini çok kullanıyor?
Yoo ben şalgamla içince daha iyi tat alıyorum daha fazla keyif alıyorum. Suyla içine de bir şey demem. En nihayetinde keyif meselesi. Suyu şalgamı geç sen rakıyı da kahveyi de bırak MK.Rakının tadını bozuyorsunuz. İyi forumlar.
HayirSek rakıya buz koyarsan sek mi olur Tahir?
Lan hangi izmirli karı ile konuşsam ikide bir mütevellit diyor.Herkes kullanıyor onu yav
Severim seni Tahir. Rakın soğuk, kıçın sıcak olsun.
Gelemiyom ki. Gelcektim en son işte demiştim sana o da iptal oldu. Arkadaşım sevgilisinden ayrılınca kaldıHala rakı içeceğiz lan 1 yıl oldu
kırıldım
(gerçekten)
Tamam işte arkadaşının sevgilisini de al gel.Gelemiyom ki. Gelcektim en son işte demiştim sana o da iptal oldu. Arkadaşım sevgilisinden ayrılınca kaldı
kalp ağrım halen geçmiş değilvağğyt çaklıığt mokkaağ diyolar kanka ağızlarına kürekle vuruyoz
kalp ağrım halen geçmiş değil
Ulan iyi ki yanlış yazdık! Ben böyle bir hata görsem umursamam mesajı alırım doğrusunu anlarım ona göre cevap veririm.
Olm adam ayrıldı. Karıyı nasıl alıp geleyimTamam işte arkadaşının sevgilisini de al gel.
geçen gün hacamat ve haşatı birleştirip haşamat yazdım diye 5 msj birden attın adi herif
Valla kusura bakma ama bu sefer de dostum TMK'yı haklı buldum, zira senin rakı içecek parayı bulman biraz zor, sıkıyon gibi geldi biraz.Yoo ben şalgamla içince daha iyi tat alıyorum daha fazla keyif alıyorum. Suyla içine de bir şey demem. En nihayetinde keyif meselesi. Suyu şalgamı geç sen rakıyı da kahveyi de bırak MK.