Final Oynayacak Takım Kuramama Sorunu

Bora Er

Tecrübeli Üye
Bugünkü FB-Halkbank maçından sonra hayıflanmadan edemedim.:(

Sorum şu;yıllardır neden biz finallerde yokuz? Neden Osmani-Miljkoviç tarzı oyuncular transfer edemiyoruz.

Adam ace yapamadı diye üzülüyor.Resmen imrendim yaa.

Gerçekten bizim transfer ettiğimiz oyuncularla bu saydığım oyuncular arasında uçurum fiyat farkı varmı?

Ne zaman final oynayacak winner bir takım kurabileceğiz?

Onlarda olacak İnşallah, Başkan Euroleague şampiyonluğundan sonra bunlarada el atar.

Sponsor desteği olmadan zor artık.

Futbol gelirleri bundan sonra sadece ve sadece futbola aktırıla bileceğiz.

Ciddi sponsor desteği görmeyen branşlar kapansa daha iyi olur sanki.

Futbol ve basket yeterli maddi anlamda büyük oynanılan spor olarak.

Su topu ve saire saymıyorum

Senin yöneticin bir tane maça mı gitmişte yatırım bekliyorsun? Erkek takım hocası bayan takımına geçiyor veya tam tersi oluyor,bayan takımının menajerini alıp Florya'ya müdür yapıyorsun falan abuk sabuk işler.Kimse iplemiyor kısacası şahsen benimde umrumda değil kapatsalar da olur.

Basligi görünce Sampiyonlar Ligi icin mi acildi diye düsünen bir tek ben miyim? :D

Gidip bir takımla birleşerek hile yapıp, sonra başarılı olunca adın Galatasaray değil de, Galatasaray xxx yazacağına, biz finallere çıkmayalım daha iyi. :encouragement:

Aslında zor iş değil ama branşlar çoğaldıkça kontrol etmek zorlaşıyor branşlar arasında hiyerarşik bir sistem yapılmalıdır sportif direktörler atıyarak gelir gider dengesine bakıp iyi bir takım kurulabilir ama bizde bütün sistem tek bir merkezden yönetilmeye çalışılıyor ve içte bir denetim eksikliği var.

@Fatih Hacı; kardeşimin dedigi gibi, sponsor olayı çok önemli. Bugün kodamanlar şikecilerin emrinde. Bir çoğu el altından 10 veriyorum deyip 20-30 veriyor.Misal Ülker böyle. Aziz hepsini adeta haraca bağlamış. Bir çoğuna "kulüp üyeliğini istiyorsan şu kadar vereceksin" diyor. Bir de şimdi RTE faktörünü de hesaba katarsanız daha iyi anlaşılır. Bizde bu gücü bulursak olur.

GT-S5301 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Oyuncu transferi ile ugaşacamız

uğraşmak yerine Halkbank.vakifbank.

Baskette telekom gibi altyapı ve sponor destegi olan markalar ile birlesme yoluna gitmeliyiz.

Bu markalar şu an şampiyon oluyolar ama ses getiremiyorlar,bizimle şampiyon olsalar emin olun en az 3~4 kat daha reklam yapmış olacaklar,onların da isine gelecek.

Birde amatör branşlarda sponsorsuz basari isteyenler sadece hayal kuryorlar.

Valla Şampiyonlar liginde final için zannettim kafamda Gareth Bale gibi 100 milyon euro Ronaldo gibi 94 milyon euro verebilirsek bizde oluruz diyecektim muhabbet farklıymış.

Sağlam sponsor bulmak lazım. Misal fb baskette Ülker ile birlesti ve ligi domine etti. Diğer amatör branşlarda da sponsporları cok sağlamdı. Ya birlesmeye gidelim yada sağlam sponsorlar bulalım. Futbol takımının parası ile amatör şubelerde başarı zor.

[attachment=9804:rafet-el-roman-sorma-neden-akustik_681493_195-1384123084.jpg]

Ekli dosyalar

• rafet-el-roman-sorma-neden-akustik_681493_195-1384123084.webp
    rafet-el-roman-sorma-neden-akustik_681493_195-1384123084.webp
    18 KB · Görüntüleme: 140
Voleybol'da acilen yenilenmeye gitmemiz gerekiyor.

Az çok voleybol maçlarını Tr. full+ Avrupa'da tüm kupaları final8'lerden itibaren tvden seyretse bile final oynatacak kadroyu oluşturabilecek kapasiteye sahip olur baştaki zahtlar,Saori'yi,Nikolic'i almaya çalışan,erkeklerde Türk kadrosunu dağıtan denyolara sponsor bulsan ne yazar.Hele ki voleybolda hatır gönül muhabbetine şube yönettiriliyor,kapatılsın zaten bu kafayla yönetildikten sonra izlemiyorum da zaten artık bizimkileri,Vakıf-Fener-Halkbank'ı,Eczacı izlerim zaten-bu tırtolarımı izlicem

Yanlış kadro mühendisliği tamamen.

Erkeklerde 3 sezon önce en iyi yerli kadrosu bizdeydi hepsini dağıttık. Orası hayatta adam olmaz daha.

Bayan voleybolda ise hep tek yönlü hucüm oyuncuları transfer ettik. Manşet hep sorun oldu.

Tamamen yönetici zaafiyeti..

Fener bunu başarıyorken biz neden başaramıyoruz.

Çünkü adamlarda hırs var.Şikeci zenginleri klüp bünyesine katıp onlardan faydalanabiliyorlar.

Ama bunu bizim yapmamız için başımızda bu klübe gerçek anlamda değer veren güçlü kişiler yöneticiler olmalı. her branşda her yerde hani yönetim-sporcu-taraftar söylemini dolduracak , bu potansiyeli harekete geçirecek adamlar lazım. Galatasaraya sosyal sorumluluk profesi diye bakan başkandan hayır gelmez.

Bayan voleybol takımı TürkTelekom ile 10 milyon liralık sponsorluk yapıyormuş arkadaşlar , daikan ile olan sponsorluk askıya alınıyormuş (6 milyon lira).Bayan voleybolda çilekler akar hazırlıklı olun... :)

Bayan voleybol takımı TürkTelekom ile 10 milyon liralık sponsorluk yapıyormuş arkadaşlar , daikan ile olan sponsorluk askıya alınıyormuş (6 milyon lira).Bayan voleybolda çilekler akar hazırlıklı olun... :)

Daikin 2.7 milyon lira veriyor.

Erkeklerde $ikeciler laflarinin arkasinda dururlarsa kuculmeye gideceklermis. Ordan bazi oyunculari kapmak lazim bence. Hatta bir cogunu malum bizim takim les.

Bizimde az paralar harcadığımızı asla ve de asla düşünmüyorum.

Bence sıkıntımız oyuncu tercihlerimiz.

Geri
Üst Alt