Final | Türkiye 64-81 ABD | 12 Eylül | Maç Sonucu | TEŞEKKÜRLER 12 DEV ADAM!

Cevap: Final | Türkiye 64-81 ABD | 12 Eylül | 4.Çeyrek | NTV

Teşekkürler Türkiye...

2ncilik müthiş başarı. İnşallah gelecek yıllarda da ilk 4 te kendimize sürekli yer buluruz.

Not: 2 konu birleştirildi, totem mi yapmıştınız bilinmez...

Cevap: Final | Türkiye 64-81 ABD | 12 Eylül | Maç Sonucu | TEŞEKKÜRLER 12 DEV ADAM!

Sakin olun beyler, başlık amacından sapmasın. İkili tartışmalarınızı özel mesaj yoluyla halledin.

Cevap: Final | Türkiye 64-81 ABD | 12 Eylül | Maç Sonucu | TEŞEKKÜRLER 12 DEV ADAM!

siyaset meydani olmus burasi.. bide Turkiye Cumhuriyeti Cumhurbaskani ve Basbakani'nin isliklanmasi cok yanlis.. varsa bir derdiniz sandikta hesaplasirsiniz.. cok ayip yakistiramadim..

şu anda titriyorum korkudan :D

Milletin durumu ortada.

600-700 TL verip maça gidip maçı izleyen güruh! Başbakanı ıslıklar anadoluda geçim derdi olmasına rağmen başbakanı baş tacı eder. :)

Üzülmüyorum açıkçası hatta seviniyorum. Başbakanın bu güruhun sevgisine ihtiyacı yok. Önemli olan Anadolu aslanları ve yiğitleri tarafından sevilmesindedir.

Yemişim zengin güruhu.

2 metrelik basketçileri bir platformun üstüne çıkarıp 1.60'lık cumhurbaşkanının madalya takmasını beklemek bir organizasyon bozukluğudur.

düzgün konuş. sana böyle hitap eden oldu mu forumda.

hakkediyolarki ıslıklanıyorlar, bu kadar.

Edit

Islık şov:asd:

Demin alkışladılar şimdi yuhluyolar :)

Adamın teki gelmiş kurtlar vadisi misali racon kesiyor.İlkokullu mekanı olmasın burası cezasını verin.

Bizimkiler bi basketbolcuları alkışlıyorlar bi Başbakanımızı ve Cumhurbaşkanımızı yuhalarken,Amerikalılar da şaşırdı. Lan bunlar bi yuhalıyor biz alkışlıyor :D bu ne piskopatlık :D

Milletin durumu ortada.

600-700 TL verip maça gidip maçı izleyen güruh! Başbakanı ıslıklar anadoluda geçim derdi olmasına rağmen başbakanı baş tacı eder. :)

Üzülmüyorum açıkçası hatta seviniyorum. Başbakanın bu güruhun sevgisine ihtiyacı yok. Önemli olan Anadolu aslanları ve yiğitleri tarafından sevilmesindedir.

Yemişim zengin güruhu.

İstanbul için varoş kesimleri sayabiliriz. Diğer iller içinde,

Bağcılar, güneşli..Vesaire varoş kesim başbakanı destekleyenler :)

Mühim olan Vatanını, bayrağını, milletini tanıyan, aydın, bilgili, kültürlü kişiler tarafından sevilmektir.

Gerizekalı seyirci sanki bi b.k yapmış gibi Başbakan la Cumhurbaşkanını ıslıklıyor,mallık ta double double yaptılar gerçekten.

Geri
Üst Alt