Final | Türkiye 64-81 ABD | 12 Eylül | Maç Sonucu | TEŞEKKÜRLER 12 DEV ADAM!

Cevap: Final | Türkiye - ABD | 12 Eylül | 21:30 | NTV

160440100-00f296f3721573baa4af339b71023bd1.4c8caba8-full.jpg

Psikopat la bu adam.:asd:

Maça bedava girebilirsiniz.

Bazıları için tek bir ihtimal var... :)

ABD'nin Teodosic gibi bir oyun kurucusu yok.

Durant var Odom var :)

Hadi aslanlar az kaldı.

Çok ama çok zor işimiz. Dilerim elimizden gelenin en iyisini yaparız ve alırız bu maçı. ABD son zamanlarda olmadığı kadar disiplinli oynuyor.

Odom tam Odun.

ABDyi abartmamak lazim.

Eger Rondo geri dönmeseydi bende baya bir cekinirdim.Ama bence ABD isminden dolayi rakibleri rahat geciyor.Nedense hic biri diger rakiblerine karsi gösterdigi performansi gösteremiyor ABDye karsi.Buda bence asiri saygidan kaynaklaniyor.Brezilya öyle aman aman takim olmadigi halde baya zorlamisti.Ve biz ABDden taraftar baskisiyla cekinmiyecegimize göre bence bizim kazanma sansimiz cok büyük.

Odomu hic begenmiyorum.Insallah hic oyundan cikmaz.Böyle baskili atmosphere hic dayanamaz cünkü kendiniz.Boston serilerindede berbat oynadi.

Billups ve Iguodala fena degiller ama asla gecilmeyecek isimler degil.

Tek Sorun Durant,ama oda bizi durduramicak.

Finalde ABD baskiya hic dayanamiyor,hele ki Kobe,Lebron,Wade,Rondo gibi tecrübeli isimler yoksa!

Maç Abdi İpekçi'de sanırım.

Allah'ını seven ABD atak yaparken ıslıklasın olm, kapalı mekanda olduğunuz için 2-3 katı ses çıkar orda.

Maç hangi salonda ?

Arkadaşlar. ABD'yi yenersek. ABD'den sonra

Dream Team biz oluyoruz. Bu demek oluyor ki: Turnavada hiç mağlubiyet almadan şampiyon olmak. Bunu ABD'den başka kimse başaramadı. O yüzden Dream Team(Rüya takım) ünvanını aldılar.

Mağlubiyet değil de mola olmasın o ?

Adamlar turnuvayı hiç mola almadan bitirmişlerdi bir keresinde :D :p

Ulan o değilde dün fuarda seyrettik maçı dev ekranda arkadaşlarla abi müthişti boğazım hala ağrıyor Kerem'in basketinden sonra tanımadığım heriflerin kafalarına vurmaya başladım bizde darbe yedik gerçi :D.

Ama bunları bize yaşatanlara herşey feda olsun.

son 4 saniye ve top bizde maçta eşitlik var hido smacı oyle bir basıyorki resmen uçuyor:D abd dumur oluyor:D ve şampiyonuz böyle bir hayalim var:D

Odom tam Odun.

ABDyi abartmamak lazim.

Eger Rondo geri dönmeseydi bende baya bir cekinirdim.Ama bence ABD isminden dolayi rakibleri rahat geciyor.Nedense hic biri diger rakiblerine karsi gösterdigi performansi gösteremiyor ABDye karsi.Buda bence asiri saygidan kaynaklaniyor.Brezilya öyle aman aman takim olmadigi halde baya zorlamisti.Ve biz ABDden taraftar baskisiyla cekinmiyecegimize göre bence bizim kazanma sansimiz cok büyük.

Odomu hic begenmiyorum.Insallah hic oyundan cikmaz.Böyle baskili atmosphere hic dayanamaz cünkü kendiniz.Boston serilerindede berbat oynadi.

Billups ve Iguodala fena degiller ama asla gecilmeyecek isimler degil.

Tek Sorun Durant,ama oda bizi durduramicak.

Finalde ABD baskiya hic dayanamiyor,hele ki Kobe,Lebron,Wade,Rondo gibi tecrübeli isimler yoksa!

Dönseydi diyecektin heralde. :o

Türk önde Türk ileri !!! :cool:

Lamar Odom'a odun diyen arkadaş pek anlamıyor basketboldan sanırım.Turnuva boyunca takımı taşıdı ve son iki yıl Lakers'Da yaptıkları ortada.Durant'a fazla odaklanmamak lazım.Takım olarak alan savunmasu yapmalı.Yoksa Billups ve Odom da çok can yakacak isimler adam adama savunmada.Billups'ın üçlüklere dikkat.

çok zor maç kaybetsekte üzlmeyeceğim şu sırpları yendik ya o yeter bana :D

Geri
Üst Alt