Final | Türkiye 64-81 ABD | 12 Eylül | Maç Sonucu | TEŞEKKÜRLER 12 DEV ADAM!

Cevap: Final | Türkiye 32-42 ABD | 12 Eylül | 2. Periyot | NTV

Bağırın lan bağırın!!! :mad: Benim burda sesim kısıldı!

hic bir final havasinda degiller

ne dev adamlar, nede tribunde oturanlar

sanki siradan bir mac oyniyoruz ve yenilsek bile elenmiyoruz.

Defansif açıdan iyiyiz ama işte, hücum yapamıyoruz. Bu da ABD'den değil, kendimizden kaynaklanıyor. Sanki maçı önemsemiyoruz.

1.5 trilyon primi duyunca finale çıktık yeter yeaa modundalar.10 sayı gerideyiz ersan sırıtıyordu :o

ABD'nin adı korkutuyor sanki. Basiretimiz bağlanıyor. Ömer Onan'ın kaçırdığı iki turnikeyi ona bağlıyorum. Adamların ismi yetiyor.

Seyircileri size diyecek söz bulamıyorum.Anlaşılan İstanbul'un bütün sosyetesi maçta:sopa:

Kevin Durant haksız rekabet yaratıyor. Bu turnuvaya fazla.

Hidayet Türkoglu liderlik yapiyor, digerleri korkuyor. Amatörce hatalar yapiyorlar. Bos turnike kacirmalar, son saniyeye kadar bekleyip atak yapmaya calismalar filan. Böyle yaklasamazsin ki adamlara. Durant haric hicbiri üst düzey performans sergilemiyor ki. Niye korkuyorsunuz sunlardan ya. Ersan yine hayalkirikligi zaten

Abicim bu zenciler nasıl hem çok güçlü hem de atletik olabiliyor ?

Tam istediğim gibiyiz, grup maçı oynar gibiyiz. Fildişi maçından farkı yok bu maçın bizim için. Aynen böyle oynamalıyız. Durant'i tutamadık, en son 31 sayının 21'i ondan gelmişti. Az sonra istatistiklere de bakacağım, yanıalcağımı zannetmiyorum. Top kayıplarımız hissedilecek cinsten. Topu tutamıyoruz üstelik, pas break de yemiyoruz. Sırf onlardan 5-6 top kaybettik. Faullerde sorun yok gibi, Ersan ağırlığını koymalı artık. Hido tam bir kaptan gibi, ne zaman neler yapabileceğimizi ve ne yapmamız gerektiğini biliyor.

Sinan kesinlikle Durant'i tutmalı, nefes aldırmamalı. Üstelik ribaundlarda Semih pota altında çok yalnız kalıyor, adam 3 sayı çizgisinden zıplasa tipliyor topu. 3 kişinin arasından geçen top potamıza giriyor...

Tanjeviç çok sinirli, oyunculara aşırı bağırdı bir de. Tamam, haklı olabilir ancak hayatımız Dünya Şampiyonası Finali oynayarak geçmiyor. Takımdaki birkaç oyuncu belki de hayatında herhangi bir turnuvada final bile oynamamıştır.

Hakemler, rabbim size belanızı vermekle bile zaman geçirmez...

Sehirciler, çoğu final biletini çerçeveletip evin duvarına asacak kişilikler. Apaçi kılıklı herifler. Basket maçı izlemek için değil tribünde olmak için gitmişler salona. Yazık ki ne yazık...

cok atletik adamlar bizimkiler hantal kaliyor bir cift lafimda ersana bu adam saman alevi gibi 2 mac oynuyor 2 mac yok sen nba oyuncususun barcelonada kendini gelistirdin fakat neden hala beko basketbol oyuncusu gibi celimsiz kendine guvensiz sutlar atip korkup oynuyor anlamiyorum

abi bunlara geriye düştünmü zor çevirirsin, adı bile korkutuyo amerika:D kafadan kaybettn bi kere, bide ıkı smac basar moralin alt ust olur

yalnız gerçekten adamlar çok hızlı gelip topu hemen kaldırıp atıyorlar savunma bir türlü kendine gelemiyor bu yüzden bütün takımları bu şekilde yendiler.

Kevin Durant'ta hep üçlük atıyor, yiyorsa içeri girip atsana lan. :sopa: :mad:

Durant dışında hiçbir parçaları işlemiyor aslında ama olay uzunlarda bitiyor.Odom gibi bir adamı mecburen 5 numara oynatacak kadar dar bir uzun rotasyonları var ama bizim uzunlarımız da post up yapacak iyi hücumcu kalitesinde değiller.Biraz Oğuz Savaş bir şeyler yapmaya çalışıyor ama onun da savunması açık veriyor.

Alınmayacak maç değil biraz eli yüzü düzgün oynayıp farkı 5e falan indirsek olacak bu iş.

Keske Teodosic bizde olsaydı :rolleyes:

Ömer Aşık'a basketbolcu diyenle çok ciddi tartışamaya gireceğim ona dediklerimi burdan yazmıyorum

Ersan oyna lan artık 2 maçtır yatıyorsun :mad:

Geri
Üst Alt