Final | Türkiye 64-81 ABD | 12 Eylül | Maç Sonucu | TEŞEKKÜRLER 12 DEV ADAM!

Cevap: Final | Türkiye 64-81 ABD | 12 Eylül | Maç Sonucu | TEŞEKKÜRLER 12 DEV ADAM!

Oyun koptuktan sonra atti hepsi.

Durant isi bitirdikten sonra bende oynarim.

Ah Durantim ah,Sen niye geldinki.Git Oklahomalan Nba icin calis be.Ne isin var Türkiyelerde senin.

Ya kobe braynt,rondo,dwayne wade, lebron falan gelseydi nolcaktı :D a.b.d:160 Türkiye:60 falan olurdu heralde bu oyunla :D

Cevap: Final | Türkiye 64-81 ABD | 12 Eylül | Maç Sonucu | TEŞEKKÜRLER 12 DEV ADAM!

Oyun koptuktan sonra atti hepsi.

Durant isi bitirdikten sonra bende oynarim.

Ah Durantim ah,Sen niye geldinki.Git Oklahomalan Nba icin calis be.Ne isin var Türkiyelerde senin.

Ben hiç oyun koptuktan sonra attığını görmedim. Hep oyunu bitirmeye yönelik atışlar yaptı. Yani maçın en kritik anlarında.

turk spor tarihinin en buyuk basarisi

daha ne olsun

Amerika'nın olduğu turnuva da bize ikinciliği yaşatan oyuncularımıza ve teknik heyete sonsuz teşekkürler.

Ayrıca tedavisini ikinci plana atarak,başarının mimarı olan Bogdan Tanjevic'e de acil şifalar.

Avrupada Üclük cizgileri potaya daha yakinmis NBAye gere.

Dogrumu bu?Alman spikeri söyledi.Böyleyse tabiki Nba oyunculari icin daha rahat Üclük atmak.

Baksaniza Duranta.Cocuk oyuncagi gibi atiyor heryerden.Gerci o Nbadede atiyor.

Hido - Ersan?

Geçiniz ;)

12 dev adam elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Finale kadar gelmek büyük başarı. Tekrar tüm emeği geçenlere teşekkürler.

ABD'nin olduğu dünya şampiyonasından Avrupa şampiyonu olarak çıktık!

Dünya 2.siyiz. Var mi ötesi? Bu gurur bize yeter. Yeniden tesekkürler Aslanlar. Kazandiiiiik. Kerem Tunceri. Kazandiiiik. Kerem Tunceri. Kazandiiiiik. Kerem Tunceri. Kazandiiiiik. Kerem Tunceri :D Hic unutmayacagim yasattiklarinizi

Olimpiyat oyunlarına katılma olayını biri açıklayabilir mi? :D Kaç takım katılıyor? Dünya şampiyonu direk katılıyor deniyor diğer takımlar nasıl katılacak?

Olimpiyat oyunlarına katılma olayını biri açıklayabilir mi? :D Kaç takım katılıyor? Dünya şampiyonu direk katılıyor deniyor diğer takımlar nasıl katılacak?

Onu bende bilmiyorum. Anlatsa biri iyi olacak :)

Oyunu Amerika lehine ceviren Durantti.

Ancak bizim aleyhimize ceviren,ya Amerikanin müthis defansiydi,yada bugünkü kötü ofansimiz.Ersan henüz cok tecrübesiz.

Teşekkürler 12 Dev Adam...

Sırbistan, ABD'yi yenerdi.

Sırbistan, ABD'yi yenerdi.

Yenemezdi,pota altında çok zayıflar ayrıca üçlüklerine karşılık aldıkları zaman hiçbir kozları kalmıyor.Biz üçlüklerine karşılık veremedik ama yinede birazda şans yardımıyla yendik.

Geri
Üst Alt