Finale Doğru: Roberto Mancini’den Açıklamalar!

Faysal Duvardelen

🍑Spank Me
Yeni Üye

roberto-mancini.jpg

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Konya’da oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finali öncesinde TFF tarafından hazırlanan maç kitabında karşılaşma ile ilgili düşüncelerini açıkladı.

Detaylar GSC Portal'da...

İtaliano kupayı al ve git. ;)

Hesap Makinesi

bu gereksiz metni okumayalım

yarın sahada futbol istiyoruz drmancini

OK mu

lucescu gelmedikce gitmesine karsiyim..yeni gelecek yabanci hocaya ayni tepkileri vericek nasil olsa bizim sabirsiz taraftarlar...ha mancini cok iyi hoca veya bizim kulübe uygun oldugu anlaminda yazmadim..

Kupayı alalım koç.

Forma jesti güzeldi Ertuğrul güzel insan

Icraaaaat. Konuşmalar ile karnım tok benim.

Kalsın kalacaksa ve ben ve benim gibi gitmesini isteyenlere kapağı taksın becere biliyorsa.

Aslolan Galatasaray sonucda. Kapak yemeye razıyım, hemde seve seve.

Ama kalıpda zarar verirse sadece o gitmez bence

Roberto Mancini, çalıştırdığı her takımda ve her sezonda takımına en az bir kupa kazandırmış. Kupasız kapattığı bir sezon yok. Bizde de devam ettirir bu seriyi umarım.

Yeterki git. Kupada alma ayrıca. Hocaymış pehh.

★SⅢ Tapatalk★

Mancini kalır seneye yapacak birşey yok, anlık yorumlar yapmayalım,geldiğinde sevinçten bayram edip, 2-3 ay sonra defolsun demek olmuyor

Roberto Mancini, çalıştırdığı her takımda ve her sezonda takımına en az bir kupa kazandırmış. Kupasız kapattığı bir sezon yok. Bizde de devam ettirir bu seriyi umarım.

Her sezon 1 kupa kazandırır, oda Türkiye kupasından ötesi olamaz. Mancini ile lig şampiyonluk her zaman hayal olur. Cünkü süper ligin hocası degil.

Geri
Üst Alt