Finlandiya Karşısındaki İlk 11'imiz Belli Oldu!

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız ~
GalataSarayı Efendileri
Volkan - Ozan, Ömer, Çağlar, İsmail - Selçuk, Okay, Oğuzhan, Yusuf, Hakan - Cenk

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

emre mor nerede şimdi bu salak müsabakayı neden izleyeyim ki

cengiz nerde hele cengiz allah belanı versin lucescu bunağı

Ozanla Selçul ha.

Gerizekalı herif.

selçuğun olduğu bir maçı kazanacağımızı düşünmüyorum.

Yine el freni Selçuk oynuyor çocuklar umarım kendilerini gösterir pek umudum yok ama ; Milli Takım'ın geleceği 3-5 isme bağlı : Berke Özer , Çağlar , Abdülkadir , Yusuf Yazıcı , Cengiz Ünder , Enes Ünal.

Oğuzhan ve Cenk istikrarsız , Emre Mor balon kalan gelecek vadeden isimler bunlar yalnız yine bek yok yine bek yok.

Lucescu yine aklini yitirdigini bize gosterdi. Ne bicim kadro la bu?

Topal’ı stoper, Ozan’ı sağ bek fantezisi nedendir ya? Manyak mısınız abi..

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

bu sezon 60 dk bile oynamayan selçuğu 11 e koymakta iyi kafaymış gerçekten sonra oyuncular niye oynamıyor salak herif oynayanları oynatsana ölü topraklar niye sahada

İzlanda 11 ile çıkmalıydık 90 dk boyunca oynamalıydılar .

mac bugünmü yarinmi beyler?

bu sezon 60 dk bile oynamayan selçuğu 11 e koymakta iyi kafaymış gerçekten sonra oyuncular niye oynamıyor salak herif oynayanları oynatsana ölü topraklar niye sahada
Bu kadronun tek olumlu tarafi Serdarin olmamasi.

Son dönemde potansiyeli en yüksek genç oyuncuyu takımında süre alamıyor diye kadroya almayıp, iddiamızın kalmadığı bir maçta Selcuğu oynatmak, gerçekten söylenecek laf bulamıyorum.

İnşallah en yakın zamanda şu Demirören tayfası ve bunamış görünen Lucescu gider. Lucescu kalacağına Yılmaz Vural'ı getirseler keşke başa en azından öften püften sebeplerin arkasına sığınmaz.

Geri
Üst Alt