Sertan Nalbant
10 Numara!
- 1 Eylül 2015
- 13.540
- 8.430
- 403
bAŞKanım
La bu hiç elektrik su parası neyin ödememiş hayatında
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bAŞKanım
Kütür kütür imasımı yaptın renkdaş
Haftada 4 gün diye bir şey söz konusu değilmiş. Bu hanımefendi başbakan olmadan önceki görüşlerinden biriymiş bu. Şu an Finlandiya gündeminde bu yok.
Çok şükür
Haftanın 3 günü evde hanımla uğraşılmaz, alkole falan sarardım ben, iyi oldu
MaalesefÜff. Evliler, evliler everywhere.
Japonlar benzer bir sistemi deneyip daha yüksek verim aldıklarını tespit etmişlerdi, kaynağını bulabilirsem koyayım.
Edit: Sadece Microsoft'ta denemişler
![]()
Four-day workweek boosted productivity by 40%, Microsoft Japan experiment shows
In a rare corporate experiment to test a four-day work system, Microsoft Corp.’s Japan branch found that their productivity improved by about 40 percent, the company said.www.japantimes.co.jp
Kendisiyle birer bardak cay ictikten sonra bodrum katina gecip pul koleksiyonumu göstermeyi cok isterdim.
Bayan bir Admin zamanı çoktan geldi GSC ye.
Keramettin den son bir hamle bekliyoruz
Sen oldugun surece imkansiz, surekli ozel mesaj kutusunu spamlarsin cunku.Bayan bir Admin zamanı çoktan geldi GSC ye.
Keramettin den son bir hamle bekliyoruz
Hiç çalışmasalardı di mi üstat ama neyse st.petersburg yaparsam bu yaz bu liboş için allegro trenine binip ışık hızıyla Helsinki’ye geçeceğim direktVay mk
Putin bunu beğendi cidden Finlandiya soğuk savaşta muazzam iş yaptı bu afetlerde kaymağını yiyecek tabiHaftada 4 gün, 6 saat mi? Bunlar bu gidişle batarlar kesin. Tabi, tecrübesiz birine başbakanlık emanet edilirse böyle olur. Allah'tan bizim başımızda Reis gibi tecrübeli bir lider var. İşçiyi, enflasyon karşısında ezdirmiyor şükürler olsun.
Haftada 4 gün diye bir şey söz konusu değilmiş. Bu hanımefendi başbakan olmadan önceki görüşlerinden biriymiş bu. Şu an Finlandiya gündeminde bu yok.
Kütür kütür imasımı yaptın renkdaş