Fiorentina Başkanı Comisso: "Amrabat için Galatasaray ve Manchester United'la görüşüyoruz"

Hoca geçen senede istiyordu.Hücumdayken geçiş yersek geride sigorta olsun istiyor.Geçen sene Boey kenardan gelip bunları yapıyordu gidince çok daha fazla kontratak ve gol yedik.
Bence olumlu bir transfer olur geride bekler toreira ilerdeki prese katılabilir.Oyunu rakip sahaya yıkarken geride kontra tehlikesi azalır amrabat tam bu iş için ideal.Top kullanır temiz pas atar top saklar fiziğini koyar .Topla dribling çok çok nadir yapar.Ama diğer özellikler daha elzem olabilir oyun anlayışına göre

amrabat + paraya = zani takası yapabilirdik

fiorentina'dan 1,7 alıyor biz teklif etmiyoruz. geçen senede man utd den 4 milyon euro almış.
Yazılandan çıkan sonuç o Amrabat fiondan ayrılmak istiyor dese daha mantıklı olurdu. Galatasaray ile manu arasında seçim yapacak 4 milyon manu dan aldığı için manu istiyor gibi algıladım.

hocam geçen sene ağutos sorusu o :D

şu an tabii ki hojbjerg
:) Demek ki gönlümüzün efendisi Hojbergmiş o günde bugünde değişen birşey yok.Geçen sene Ağustos'ta Paredes sevdamız bitmişti değil mi? Vallahi yeni gibi gördüm Hojberg'i görünce umarım bu iş biterde geçen sene Ağustos demezsin 2025'te:)

Manchester Utd aldı deniyordu?

hafizam yaniltmiyorsa - ligin son 3 maci ve kupa finalin de ilk 11 basladi*.
teknik anlam da saha icine dair momentum* olasiliklar tahmini uzerin den gidersem ;
kendisinin son viraj da ust uste 11 baslamasi
<- buna ilisik + olarak -> mevcut hocayi elde tutmalarini da ayni pota da eritirsek, nordin'in kalmasi ihtimali -kanimca ihtimaller dahilinde idi . . .

fakat , yeni basa gelen kisiler , kanimca transfer de hocayi devre disi birakacaklar. *ugarte ismi one cikiyor son donemde. 50 teklif etmislerdi, psg 60'a almisti idi yanilmiyorsam. ugarte klasik dm nazarimda , a kalitesi mevcut.

velhasil - iki farkli dm.

son karar ne olacak , neutral gozle - merak edilesi . . .

*amrabat genelin de :

kanimca, fio'ya donus olmaz. manu da *devam *etmese de, bu saatten sonra random benzer veya ona yakin bir takima gitmek ister diye dusunuyorum.

saygi ve selamlar .

Geri
Üst Alt