Fiorentina Kaptanı Astori Hayatını Kaybetti

Üzücü:/

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Üzücü bir olay,tıp olarak yeterince aşama kaydetmedi insanoğlu,her gün kontrol olan adam tak diye kalp krizi geçirebiliyor hala.

Vay be üzücü bir haber oldu.

Toprağı bol olsun.

Boş beleş bir hayat.
Neler ile uğraşıyoruz bazen...insana hayret ediyor.

Ömür dedin sayılı günler... Keyfini çıkarın, çok dert etmeyin
..

üzücü ya
insan ne diyecegini bilmiyor

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

Ilk okudugumda bende sok oldum. Cok uzucu bir durum.

Kalp krizi sağlıklı sporcu insanlarda da çok sık görülebiliyor. Yinede arkasında stres, üzüntü vs olabilir. Uykuda nefessiz kalmak, dilin boğaza kaçması gibi durumlarda olabilir.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Allah rahmet eylesin. Oyun tarzını beğendiğim stoperlerdendi. Mekanı cennet olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Vay ölmüş hakkaten.
Ölüm Allah’ın emri. Yarına çıkacağının garantisi yok kimsenin. Allah rahmet eylesin.

Huzur içinde yatsın, çok üzücü :sad007:

İtalya'da maçlar ertelenmiş bu arada.

Fiorentina, Davide Astori’nin sözleşmesini ucu açık olarak uzattı. Astori’nin tüm sözleşme bedeli eşi ve kızına gidecek.

Dani Alves: "Astori'nin ölümü bizi fazla üzmedi çünkü onu çok tanımıyorduk. Ailesinin acılarını paylaşıyorum. Bu kaotik dünyada yapmak zorunda olduğu şeyleri yaptı, şimdi de daha iyi bir dünyada. Binlerce çocuk açlıktan ölüyor, onlar da bu kadar önemli."

Dani Alves: "Astori'nin ölümü bizi fazla üzmedi çünkü onu çok tanımıyorduk. Ailesinin acılarını paylaşıyorum. Bu kaotik dünyada yapmak zorunda olduğu şeyleri yaptı, şimdi de daha iyi bir dünyada. Binlerce çocuk açlıktan ölüyor, onlar da bu kadar önemli."

Shithead !!!!

Daha çok gençmiş Mekanı cennet olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt