Fiorentina Maç Kadrosu Belli Oldu | Diagne Kadroda

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
11 Ağustos Pazar günü oynanacak hazırlık maçı kadrosu belli oldu.

EBgpNdzW4AA-xA3

Diagne'ye zaten fazla tepki var , sonra fotolarına sövüyorlar , özellikle kadroda olduğunu belirtmeyelim.

Diagne'ye zaten fazla tepki var , sonra fotolarına sövüyorlar , özellikle kadroda olduğunu belirtmeyelim.
trasnfer söylentisi olan adam normal bence suan üzerinde dikkatin olması. satılmadı diyelim hocanın bir cümlesine bakar diagne ye olan tepkilerin azalması için. o yüzden sıkıntılı bişe değil.

Takımda bir forvet olacağını var sayarsak takımın daha çok ileriye çakılı oynayan top tutan gerçek bir forvetle oynamaya alışması gerekiyor. Babel etkiliydi ama onun yeri orası olmayacak.

Diagnenin değerini sanıldığı gibi taraftar değil yönetim düşürdü.Şimdi biraz akıllı işler yapmaya başladılar.

bu puşta az teklif geliyor biliyorlar taraftarlar istemiyor. Bizimkiler de kadroya alıyor almasa değeri düşer Satış politikası

Millet ne kadar hazır birbirine sövmeye. "Ben kimim, olayım nedir, ne yapıyorum?" diye kendinize bir sorun arkadaş. Trafikte, toplu taşımada, sokakta, apartmanda, internette insanlar küfredip arıza çıkartmak için fırsat kolluyor.

bu adama olan tepkinin sebebi nedir gerçekten bu medya denen illet kitlelerin algısını inanılmaz yönlendiriyor ya

Geri
Üst Alt