Fırat Aydınus, Kendisine Küfür Eden Futbolcuyu Oyundan Attı

Emre Arslan

Cezalı
firat_2706.jpg

Kayserispor - Osmanlıspor maçı hakemi Fırat Aydınus, kendisine "s... git" şeklinde küfür eden Tugay Kacar'ı kırmızı kartla oyundan attı.

2-2 sona eren mücadelenin son dakikalarında Fırat Aydınus'un verdiği faul ve sarı kart kararını beğenmeyen Osmanlısporlu futbolcu Tugay Kacar, maçın hakemine "s... git" deyince kırmızı kart gördü.

Aydınus'un Tugay'a, "Bana s... git diyemezsin şimdi sen s... git" demesi kameralardan kaçmadı.

İyi demiş, destekliyorum. Emre'ye, Volkan'a da bu karşılığı vermeleri lazım.

kendisinin bu tip çok kırmızı göstermişliği var. Ben kendisini seviyorum. En azından taraf tutmadan herkese takır takır gösteriyor. Türkiye'de güvendiğim tek hakem diyebilirim. Biraz şovmen tabi ama eldekilerden iyi.

Arena'da fbye yenildiğimiz 3 maçın da hakemi bu hırbtır.Kendisinden zerre haz etmem.Eyyamcının kralı olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
Ne günlere geldik.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bülent uygun :giyselerimi tartışacağınıza Türk futboluna kazandırmak istediğim Tugayı konuşun!
32a3f9fdd931a49fb47f9b09654cfa73.gif

Bakalım bu hareketin bir cezası olacak mı? Bilindiği gibi bu ilk değil. Melo'ya da sövmüştü zamanında.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

yalnız adam acayip kilo mu almış bana mı öyle geliyor

boyun, yanak,çene bir olmuş sanki

Arena'da fbye yenildiğimiz 3 maçın da hakemi bu hırbtır.Kendisinden zerre haz etmem.Eyyamcının kralı olduğunu düşünüyorum.

ASY'de yendiğimiz son derbinin ve Arena'da aldığımız ilk derbinin de hakemiydi ama.Caner'e verdiği karttan sonra cozutsa da ben severim kendisini.

Geri
Üst Alt