Fırat Aydınus Melo'ya Küfür Etti

kacti sansim ,kacak yayin olunca :D:D

yanlis yer :D

uzatmayalım ağzı bozuk bir milletiz.

madem türksün, küfret ürksün . felsefesi genlerimizde var.

bu firat denen seref yoksununa...

yeni gördüm...

sinirden elim ayagim titriyor !!!!

Düdüğü astırılmalı. Sen kimin sporcusuna küfür ediyorsun haysiyetsiz herif !

İlgili video Ertem Şener'e gönderildi.

beyler gecekden küfür mü?

O agiz hareketine baska cümle de olabilir mi?

Fırat'a veza verilecek mi acaba?

Seyircisiz maç yönetme cezası verilsin

Yan hakemsiz maç yönetme cezası da olabilir:D

Şampiyonluk yarışı git gide kızışıyor fenerin zor deplasmanları var bu açıdan avantajlıyız bence küfür olayı iyi olmuş bize baskı kurmak için fırsat oldu fener son haftalarda yürüyüşlerle vs. hakemler üzerinde baskı kurup maç kazandı bizimde elimize bir fırsat geçmişken oyunu kuralına göre oynamalıyız ciddi anlamda baskı kurmak gerekiyor mhk üzerinde.

Adamlar bir penaltı için ortalığı ayağa kaldırdılar, daha fazlasını yapmamız gerekir.

ben maç esnasında küfretti dedim arkadaşa, yok dedi yanlış görmemişim. ama burda yayıcı kuruluş görüntülerinden ceza verilmiyo . heleki böyle bi tff varken ödül bile alabilir.

bilerek vermediği penaltıda cabası

Severim seni Fırat ama böyle birşeyi ilk defa görüyorum , dinlendirme falan yok hemen düdüğü astıracaksın.

ben maç esnasında küfretti dedim arkadaşa, yok dedi yanlış görmemişim. ama burda yayıcı kuruluş görüntülerinden ceza verilmiyo . heleki böyle bi tff varken ödül bile alabilir.

bilerek vermediği penaltıda cabası

Oyuncu olsa anlarım oyuncuya ceza verme yetkisi hakemde fakat hakeme ceza verme yetkisi kimsede yok gözlemcinin bunu duymasına imkan olmadığına göre görüntülerden ceza almalı ek olarak görüntülerden dolayı yanlış hatırlamıyorsam melo pfdk ya sevk edildi yani olabiliyor böyle bir uygulama.

Geri
Üst Alt