Fırat Aydınus Melo'ya Küfür Etti

Fırat Aydınus'un gerçek hesabımı bilmiyorum. Ben gerçek değil diye düşünmek istiyorum.

Yok gerçek ise zaten şu twit için söyleyecek bir laf bulamıyorum;

Fırat Aydınus ‏@FiratAydinus 16 Şub

Yazılanlara göz gezdirince bi an Fb'nin yendiği takımın Kasımpaşa değil de Galatasaray olduğunu sanmadım değil.

Ulan oha ya oha. Adam sövüyor kıvırıyorlar. Kim olursa olsun ister yan hakeme, ister top toplayıcıya sövsün cezalandırılmalı. Assın düdüğünü birileri.

8,2 falan almış galiba. Tatminkar ancak geliştirilecek bazı küçük noktalar var diyor , o noktalar da küfür ederken ağzını kapatmayı öğrenmek heralde.

Emre kıvırırken ben ırkçı ifade kullanmadım "prick" dedim demişti değil mi?

Peki Aydınus, sen ne dedin? Ne demediğini anlatmayı bırak, ne dediğini söyle de anlayalım.

Bu şerefsiz eyyamcı.Arena'da Fener'e yenildiğimiz 2 maçın da hakemiydi.

2010-2011'deki derbide Servet ve Zan'a ardı ardına kart gösterip geri çekilmemize neden olmuştu.Baros'un golünü vermemişti.O maçta iddaamız yok diye ince ince doğradı bizi köpek.Kaosta olduğumuz için hiçbir şey de yapamadık.

2011-2012'deki Süper Final'de de zaman geçiren Volkan'a anca 90'dakikada kart göstermişti.

Bugün de sarı kartları es geçmiş,bir de ofsayttan gol yemişiz.

Arena'daki Elmander'in Bilica'yla olan mücadelesine devam kararı vermesi dışında lehimize olan bir şey yaptığını görmedim.İT OĞLU İT

Geri
Üst Alt