‘Fırat Aydınus’a ceza yok’

Emre Saykal

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Merkez Hakem Komitesi yeni bir skandala imza attı.

Fırat Aydınus'un ceza almasının söz konusu olmadığını açıkladı. NTV Spor'a konuşan başkan Zekeriya Alp, konunun kendileri adına kapandığını söyledi.

UEFA CEZA VERMEMİŞTİ

2010-2011 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Real Madrid-Barcelona maçında Busquets'in Marcelo'ya "maymun" dediği iddia edilmiş ancak dudak okuma uzmanları iddia edilen kelime konusunda uzlaşmaya varamamıştı.

Bu durumun ardından UEFA, dudak okuma yoluyla ceza verilemeyeceğine karar vererek dosyayı kapattı.

NTV ve NTVSPOR

''a.... k........ çocuğu'' demek ile ''maymun'' demek aynı şey zaten.

TFF ve MHK resmen Dünya tarihinin en karanlık sayfalarının, birinci sayfasına yer edinen 2 kurumdur.

açarız biz o dosyayı

Gerçekten meloya dedi mi o konuda şüphem var. Eğer, dediyse cezasız kalamaz.

Konunun üstüne yönetim de Melo da gitmedi. Böyle bir karar çıkması normal.

Gerçekten meloya dedi mi o konuda şüphem var. Eğer, dediyse cezasız kalamaz.

Melo'ya demese ne olacak? Bundan sonra saha içinde küfür eden hiç bir futbolcuya ceza verilemez, Emre Belezoğlu için yapıyorlar sanırım bunları.

Ne yönetim konunun üstüne gitti ne Melo. Taraftar da gereken büyük tepkiyi göstermediği ve baskıyı yapmadığı için adamlar doğal olarak kapattılar konuyu! Aydınus'un Melo'ya ettiği küfür yanına kâr kaldı işte...

Birde utanmadan UEFA'nin mevzuatlarini örnek gösteriyorlar. şike olunca iç meselesi oluyor.

şike küfür başka hangi pislik kaldı normal birşeymiş gibi gösterilen.

Allah hepinizin belasını versin adi herifler

İnsanlık hali, olur böyle şeyler.

Yönetim pısırık. Arıboğan çıkıyor, demiş mi dememiş mi görmedim diyor. Ulan milyon dolarların var, yok mu cebinde akıllı telefonun tabletin, yok mu bitane asistanın falan aç bak 6snlik vine. Bağlanın canlı yayınlara tehditler savurun, ortalığı ayağa kaldırın. Takımın en iyi oyuncusuna milyonların önünde sövüyor şerefsizin teki. Erman Toroğlu kadar olamadınız mı? Melo 'nun tutumu olması gereken gibi, vay bana sövdü diye ortalığı ayağa kaldıracak hali yok. Sen sahip çıkacaksın oyuncuna.

Borsada kazanıp sponsor bağlamalarla yönetim olunmuyor. Oyuncuna sahip çıkmıyorsan hiç birisinin bir anlamı yok. Burak 'ı gram sevmem ama eğer o bıçak Sow veya Emenike 'ye atılmış olsaydı Rize 'nin altı üstüne gelirdi adım gibi eminim.

cv1m6.gif

modlar umarım kaldırmazsınız dudak okuma yöntemiyle kaldırılamaz çünkü :)

Adam oyuncumuza küfrediyor Allah belasını versin ulan nasıl pısırık bir yönetimimiz var hakikaten azıcık dik durun bu ne arkadaş

3 yıldır sinir küpü olduk bu şikeci pislikler yüzünden federasyona mhk'ya her yere kök saldılar

Fırat Aydınus bir hakem ama TFFnin verdiği örnek bir futbolcu... Bunu bile birbirine karşıtıran bir federasyon.

Zibilyon tane delili tapeyi yok sayan bir federasyon için bu karar hiç te zor değil kanımca...

Yanlış anlaşılmasın; Futbolcu eder hakem edemez değil anlatmak istediğim. Ama imam-cemaat olayı misali...

Yarın futbolcu ettiğinde hesap sormaya kalksanız " Hakem bile ediyor bana neden hesap soruyorsun" derse o zaman ne diyeceksiniz.

Tabi o futbolcu kuvvetle muhtemel Galatasaray oyuncusu olur.

Çünki özellikle Fenerbahçeli bazı "sözde" futbolcuların (özünde insan bile değil) böyle bir yaptırım görmeyeceğine zaten şahit olduk.

Fırat Aydınus'un üstüne gitmeye gerek yok Cüneyt Çakır falan olsa eleştirirdim. İnsanlık halidir Fırat Aydınus düzgün biri.

Geri
Üst Alt