‘Fırat Aydınus’a ceza yok’

Dunya uzerinde bu kadar skandal ve rezalet bir kurum yoktur. Gidip bombayi birakip hepsini havaya ucuracaksin yemin ediyorum insani zorla cileden cikariyorlar.

uefa dudak okuyarak ceza verilemez diyorsa yapacak bişey yoktur.

dudak okuma uzmanları iddia edilen kelime konusunda uzlaşmaya varamamıştı.

Bu durumun ardından UEFA, dudak okuma yoluyla ceza verilemeyeceğine karar vererek dosyayı kapattı.

Aynı olay değil birinde alanen küfür var diğerinde muallak.

Melo'ya demese ne olacak? Bundan sonra saha içinde küfür eden hiç bir futbolcuya ceza verilemez, Emre Belezoğlu için yapıyorlar sanırım bunları.

Konuşma sırasında çok küfür ediliyor. Direk şahsa değilse ceza almamalı. Emre rakibine direk küfretti. Normalde hiç edilmemesi lazım.

Daha hala şaşırıyorum. GS'liler bu olayı pek taktığını düşünmüyorum, futbolcular ve yönetim hakeza ama bu Fırat'a devam eden linç kampanyası ne. Ben şahsen birisini hedef alarak küfür ettiğini düşünmüyorum fakat Türk futbolundaki paralel yapı belirli hakemleri hedef alıp yetine başkalarını getirmesini istiyor. Ileride gs - fb derbisi var bu gidişle bu maça atanabilecek tek hakem Cüneyt Çakır olma yolunda ilerliyor. Bu günü değil ileriyi de düşünün. Medyada bu kadar veryansın ediliyorsa bilin ki bu GS'nin çıkarları içinbdeğildir.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Ben futbolcunun da ceza almasina karsiyim kufur ettigi icin.

Neyse uzatmamak lazim, Firat Aydinus iyi bir hakem, surda Halis ve Firat disinda hakem yok zaten ikisinide biz bitirip kuslarin ekmegine yag surmeyelim.

Olması gereken bu. Melo da bir şey demedi. Kasıtlı bir şey de yok zaten.

Her gün yeni bir skandal. Ve hem MHK hem de TFF hala orada duruyorlar ya. Iki kurumun baskanlari ve yönetim kurullari coktan temizlenmeliydi.

Geri
Üst Alt