Fırında pide yaptıran kıza aşık oluyorum

Cevap: Fırında pide yaptıran kıza aşık oluyorum

bugün dikkatimi çeken tek şey.fırına kızın baya biri süslenmiş bir şekilde gelişi oldu( hoş bende aynı şekilde gidiyorum) artık fırına gitmeden önce kuafördeyim:D

bu arada herkese çok teşekkür ederim.desteğiniz ve önerileriniz için.inanın o kadar güzel yorumlar ve espiriler oluyorki keyfim ve cesaretim artıyor;) iyiki GALATASARAYLIYIM ve aranızdayım...

O zaman iş tamam :p

İş bitmiştir Yakup.:D

Ulan bi ben kavuşamadım sevdiğime.Sürekli sevmediğim kızlarla çıkmaktan bıktımm.

bence bu kız garanti bu siteyi takip ediyor :D

Helal olsun.Arada telefon numarasına güzel mesajlar atarsan iyi olur.:)

Bu da bişey mi be. Ben hem ak partili,hem fenerbahçeli hem de müslüman bi kıza aşık oldum. Gel gör halimi :D Tek ortak noktamız Gipsy dinlememiz.:D Başımın etini yiyo sormayın. Ama yapıcak bişey yok:o

Gipsy: Ünlü katalan aşk şarkıları yapan bir gruptur.

Tamam işte kardeşim, huyu huyuna suyu suyuna dedikleri durum bu herhalde:D

Halen konusmadın mı yaw..1 haftadır konu burda bi ilerleme yokmu :D

Tamam o zaman hayırlı olsun.Tebrik ederim hepinizi arkadaşa yardımcı oldugunuz için :)

Bknz : Hayal mahsülü :D

Abi durmak yok yola devam diyorum başka bişşi de demiyorum kardeşim. :D

Son durum,

Yakup, fırında işe başladı. Foruma uğramadığına göre..

Son durum,

Yakup, fırında işe başladı. Foruma uğramadığına göre..

----Alternatif Hikaye------

Yakup kızı kaçırdı,yıldırım nikahını bastı.Sonra'da anadolunun ücre köylerinden birine çekilip mutlu mesut yaşamaya başladılar.

Arkadaşlar kusura bakmayın durum raporu veremedim.Çünkü GALATASARAYIMIZI desteklemek için İstanbuldayım şu an cafeden yazıyorum şimdi 2 gündür istanbuldayım.bu arada kzın telefon numarasınıda aldım;):D isatnbul dönüşü buluşmak için sözleştik;) bu arada oda galatasaraylı maç anında atmosferi dinletirim artık;)

Arkadaşlar kusura bakmayın durum raporu veremedim.Çünkü GALATASARAYIMIZI desteklemek için İstanbuldayım şu an cafeden yazıyorum şimdi 2 gündür istanbuldayım.bu arada kzın telefon numarasınıda aldım;):D isatnbul dönüşü buluşmak için sözleştik;) bu arada oda galatasaraylı maç anında atmosferi dinletirim artık;)

Vay vay vay :D :D

bu parmak görmüş !

Bu vurmuş :D

Bu pişirmiş :D

buda yemişşş:D

Buda hani bana hani bana demiişşşşşşşş:D

Geri
Üst Alt