Fırında pide yaptıran kıza aşık oluyorum

Cevap: Fırında pide yaptıran kıza aşık oluyorum

Bu arada ;

Yaz aşkını , Kış aşkını duymuştumda

Ramazan Aşkını duymamıştım teşekkürler :o :asd:

Berk peki kizlari hangi vaatlerle kandirdigini ogrenebilir miyiz? :o

Kiza yarin 'Sana olan askim pide gibi, yuvarlak yuvarlak' desene cok hosuna gider.

Gözümüz yollarda kaldı ya nerdesin sen herkes bi komplo teorisi yürüttü sen yokken :D Neyseki gelişmeler sevindirici kız dibinizde ikamet ediyo senin dünyadan haberin yok son zamanlarda baya eve kapandın anlaşılan fırıncıda olmasa halin harap :D

Evet son 1 yıldır eve kapanmıştım inzivaya.Yaz mevsimi de malum transfer ayı bilgisayar başındaydık:D.paslanmışım bu yüzden:( bakalım açılcaz yavaşca.

Farklı duygular içerisindesin. :D

Haberin yokmuydu yan binada olduğundan :biggringift:

Haberim yoktu çok yakın olduğundan.ama normal bu daha yeni bir fırtınalı denizden kurtuldum.3 yıldır gözüm görmüyordu.benim eski salağın (kusura bakmayın hakediyor bu kelimeyi ceza almayacağımı bilsem daha kötü söylerdim) peşine gitmekten burnumun ucunu bile göremedim.

farklı duygulara gelince evet duygularım karmakarışık.heyecan,utangaçlık(aslında tek sorun bu),korku,etkilenme herşey iç içe...

Berk peki kizlari hangi vaatlerle kandirdigini ogrenebilir miyiz? :o

Valla vaad vermiyorum tek yaptığım şey gerçekleri konusmak olduğum gibi durmak!

Kızlardan asla unutmam , en ufak detaylarına kadar öğrenmek isterim , eninde sonunda söylerler bu da güvenin arttığının göstergesidir.

He bi kaç ufak yalan söylerim , o da tavlama aşamasındır.

Ne olursan ol Kendin ol! yeter kızlar için.

Not : Bunlar haricinde karizma , durus , konusma stili felan da çok önemli , bide genelde çıktığım kızlar zengin olur :D Ben hiç bir şey ısmarlamam hep fakir numarası yaparım kızların parasını yerim , buna rağmen 4 tane çıktığım var!

Nasıl ama ?

bugün dikkatimi çeken tek şey.fırına kızın baya biri süslenmiş bir şekilde gelişi oldu( hoş bende aynı şekilde gidiyorum) artık fırına gitmeden önce kuafördeyim:D

bu arada herkese çok teşekkür ederim.desteğiniz ve önerileriniz için.inanın o kadar güzel yorumlar ve espiriler oluyorki keyfim ve cesaretim artıyor;) iyiki GALATASARAYLIYIM ve aranızdayım...

bugün dikkatimi çeken tek şey.fırına kızın baya biri süslenmiş bir şekilde gelişi oldu( hoş bende aynı şekilde gidiyorum) artık fırına gitmeden önce kuafördeyim:D

bu arada herkese çok teşekkür ederim.desteğiniz ve önerileriniz için.inanın o kadar güzel yorumlar ve espiriler oluyorki keyfim ve cesaretim artıyor;) iyiki GALATASARAYLIYIM ve aranızdayım...

Hocam tamamdır yaf bağlamışsın sen işi. Hadi hayırlı olsun. :)

Fırında çalısan baska bi bayan varsa yanlıs anlıyıcak :D

Valla vaad vermiyorum tek yaptığım şey gerçekleri konusmak olduğum gibi durmak!

Kızlardan asla unutmam , en ufak detaylarına kadar öğrenmek isterim , eninde sonunda söylerler bu da güvenin arttığının göstergesidir.

He bi kaç ufak yalan söylerim , o da tavlama aşamasındır.

Ne olursan ol Kendin ol! yeter kızlar için.

Not : Bunlar haricinde karizma , durus , konusma stili felan da çok önemli , bide genelde çıktığım kızlar zengin olur :D Ben hiç bir şey ısmarlamam hep fakir numarası yaparım kızların parasını yerim , buna rağmen 4 tane çıktığım var!

Nasıl ama ?

Gozlerim yasardi gururdan.

Berk bu işin Profesörü olmuş:)

Yakup hiç uzatma, kıza bu konuyu göster, olay bitsin.

bir dost

Geri
Üst Alt