FIVB Voleybol Milletler Ligi Final Maçı | Türkiye 3-1 Brezilya | MS | 26 Temmuz | TRT 1 | ŞAMPİYON TÜRKİYE

İnanılmaz bir gurur kaynağı şu yapılan iş.

8 kez oynanmış VNL'de toplam 2. Şampiyonluğumuz.

3 Kez İtalya
3 Kez ABD
2 Kez biz

Bu kızların ülke sporuna verdiği katkıya ne kadar teşekkür edilse az. Gurur duyuyorum bir vatandaş olarak.

En iyi smacor İlkin aydın seçilir herhalde

tebrikler filenin sultanları ve futboldaki bizim cacıklarada yazıklar olsun böyle bir başarı asla yakalayamayacağı türk futbolu böyle yönetildikçe daha doğrusu yönetilemedikçe

Olimpiyatlardan sonra ilgim azaldı ama yine de tebrikler.

Futbolcularda falan örnek verirken kız gibi vuruyor diyenler aman dikkat, smaçlar falan baya sert geliyor. Kafanıza gözünüze gelmesin.

Sen ben Recep sesko sato cund 6 lisi kızları zorlarmiyiz voleybolda
2001 yazıydı bizim arkadaşlar kum voleybol turnuvasına katılmaya kalktı. Bizimkiler başladı maça, tabi rekabet edemiyorlar fark yiyorlar ama kimsenin beklemediği şeklide tempolular her ne kadar yetmese de. 15-0 olacağına 15-5 gibi oluyor, tabi ilk turda veda.

Kenardan izlerken bir arkadaş geldi sonradan konuya hakim değil, şaşkın şaşkın bakıyor bunlar nasıl bu kadar beklentinin üstünde diye. Dedim maç öncesi vitamin v.s. ne varsa yuttular, 1 tanesi hariç. O da tırstı yutmadı. Dedi diğer arkadaş ulan doping mi yaptınız i.lerrr. Sen ekip kurunca aklıma geldi.

Geri
Üst Alt