Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.110
- 21.043
- 1.848
Zorlanan tek şey sizin makatlar olurSen ben Recep sesko sato cund 6 lisi kızları zorlarmiyiz voleybolda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zorlanan tek şey sizin makatlar olurSen ben Recep sesko sato cund 6 lisi kızları zorlarmiyiz voleybolda
Sen benim nekadar çevik olduğumu bilmiyorsunZorlanan tek şey sizin makatlar olur
Son derece Fordçu bir voleybol takımı DoğukanımSen ben Recep sesko sato cund 6 lisi kızları zorlarmiyiz voleybolda
Doğru diyorsun Aziz'im, bu durumda @Doğukan Kanarya 'nın ekibi içinde baştan geri vites yapanlarda olabilir. Arada bizde kaynamayalım diye.Son derece Fordçu bir voleybol takımı Doğukanım![]()
Ne yapalım şimdi osimhen fenerde oynasa bklayalım mı ne yapalım...Vargas smaçör değilde fenerli misiniz Kerem bey
Bu 2 oyuncuda fenerli cunku
Muradım foruma paçalı donla girmekte fayda var, domalmak ile eğilmek arasındaki ince çizgiye de dikkat etmemiz gerekiyorDoğru diyorsun Aziz'im, bu durumda @Doğukan Kanarya 'nın ekibi içinde baştan geri vites yapanlarda olabilir. Arada bizde kaynamayalım diye.
Vnl deNe yapalım şimdi osimhen fenerde oynasa bklayalım mı ne yapalım...![]()
Yalnız bir ara son sette oyundan aldı maçı veriyorduk... harbiden çok iyi oynadı...Vnl de
En yüksek yuzdeyle hücum eden smaçör
En iyi defans yalan smaçör
En iyi manşet alan smaçör
En iyi blok yapan smaçör
En çok ace atan smaçör
Yani komple smaçör tebrikler kaptanimiza
Eylül filan sokuyor yerine abidik gubidik islerYalnız bir ara son sette oyundan aldı maçı veriyorduk... harbiden çok iyi oynadı...
Bu arada Vodafone'da bence sınıfta kaldı. Dünyanın reklamlarını yapıyor hemde Cengiz Bozkurt, Demet Evgar gibi üst kalite oyuncularla dünyanın bütçesini ayırıyor burada ana sponsor. Ama iş Türkcell'in Basketbol da yaptığı ulusça izlensin diye meydanlara koyduğu dev ekranlar gibi bir organizasyon desen yok.Bizim * çocuklar kadar ehemmiyet görmedi tabii ki.
Mesela peşinen ödenen paralar, olmayacak yerde sırf TFF titrini kullanıp villa yapmak isteyen tangalı İbrahim misali bol keseden verilen villalar, debdebeli uğurlamalar, tahsis edilen uçaklar filan yok.
Ama kupa kazandık.
Ilık oğlanlardan daha sporcu çıktılar, helal olsun, 7 erkek maç sayısında ayağa kalkıp sarıldık.
* çocuklar reklam filmlerinde oynuyordu, öbür göt İtayan saçını başını düzeltiyordu.
Milliler bunlardır yıllardır. Her şeyi hak ediyorlar. Ahiretliğim olsunlar inşallah, helal olsun.