Ayrica bu konuda görüsümü belirtmeden gecemeyecegim.
Din ile pek aram yoktur. Bir tek Allaha inanirim. Islam, Hristiyanlik, yahudi falan fasa fiso benim icin. Ne Kur'an, ne tevrat'a ne de baska kitaba inanmam.
Lakin böyle insanlari görünce, insallah öteki taraf diye tabir edilen husus vardir diyorum. Bu insanlarin gasp (sadece maddi degil özellikle manevi ve düsünce olarak) ettikleri seylerden dolayi öteki taraf da cayir cayir yanmalarini en icten diliyorum. Bu ülkenin zayif karni her zaman din olmustur ve olmaya da devam edecek.
Allah askina, ne zaman insanoglu din sayesinde huzur elde etmis ya da dinin insanlara ne zaman faydasi dokunmus. Acin, bi insanligin tarihine bak, hep din adina savaslar, insan öldürmeler 1096''daki birinci hacli seferinden tut günümüzün Isid lanetine kadar.
Ve bu kafayi kiraya vermis teyzelerimizin de kafalarini bu denli kiraya vermelerinin baslica sebebi din'dir. Saray Soytarisini Peygamber ilan etmeleri de bu sebepten dolayi.
Maalesef Memleketin gelecegi cok karanlik. Son bi kac yila kadar ufukta bir isik görüyordum, fakat o isik umut isigi degil, üzerimize gelen trenin isigiymis, kara trenin.
Hepimizin simdiden Basi sagolsun.