Flamengo Mariano'yu İstiyor!

Mert Aydinli

Taçsız Kral
'Flamengo, Galatasaray'lı sağ bek Mariano ile ilgili. Resmi teklif için hazırlanıyor.''

Info que dei agora aqui na TNT, na transmissão da Champions: Flamengo tem interesse no LD Mariano, do Galatasaray. Primeiro contato aconteceu antes da eleição e após definição do novo depto de futebol, proposta oficial deverá ser feita. Mariano tem mais 1 ano e meio de contrato.

Brezilya kulüpleri kelepir transfer kovalar genelde. 4-5m vereceklerini sanmam. Kendisini sevmekle birlikte geçen sezon yaşadığı sakatlıklar sonrasında temposunu kaybettiğini düşünüyorum. Eğer genç ve potansiyelli bir aday varsa yerine, satılabilir. Ha çerez parasına satıp bu tip bir oyuncu bulabilir mi bizimkiler? Hiç sanmıyorum. Linnes'ten memnunum mesela ama o mevkiyi sadece ona bırakmak da doğru olmaz.

3-4 milyon euro verseler iyi.

Birebir takas edip isimize yarayacak bir topculari var mi.

feghouliden sonra kadrodaki en yuksek fussball zekasina sahip oyuncu
gonderilecekse en az 5-6m versinler

7 milyon euro getir al. Yıllar sonra alternatifli sağ bek hattı oluşturmuşuz. Linnesin tek kalması performansını düşürür Hocanında böyle bir düşüncede olduğunu sanmıyorum en azından sezon sonuna kadar. Artı olarak kendisi futbolu zekasıyla oynuyor ve takıma aklını koyuyor. Fizik olarak iyi oldumu en iyi sağ beklerden birine sahibiz.

Geçen seneki haliyle bu seneki hali arasında büyük fark var. Hem savunmada ciddi olarak aksıyor, hem de hücuma eskisi kadar katkı sağlamıyor. İyi bir paraya, yerine birisi alınmak şartıyla gönderilebilir ama bizim yönetimi düşününce acaba satmasak mı diyorum açıkçası.

Yaşı ve mevcut performansı gereği 5-7 arası rakamlar hayal. 3 milyon Euro ve üstü her rakam iyidir.

Hemen verelim yerine adam var nasıl olsa

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Brezilyali takimlar cogunda ölmüs esek aramiyormu? Flamengo umarim öyle degildir. Paqueta ve Vinicius dan 96 milyon gelirleri var. Versinler 5 milyon istiyorlarsa Marianoyu

Transfermarkt değeri 4 mil Eur olan adamı Brezilya'ya Abdürrahim Başgan'ın 7 milyon Euro'ya satılacağını düşünün varsa hayırlı işler.

Geçen yıl en beğendiğim 2-3 oyuncudan biriydi ama bu sezon resmen Linnesin hakkı yeniyor

Geri
Üst Alt