Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 26.604
- 8.711
- 2.163
brezilya takimlar oyuncu satmak isterkene dünyalar isterler oyuncu alimina gelince hic birsey vermezler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl yaparsın bunu, klavyeden sallayarak mı?. 3-4 milyonluk bir teklif gelirse, çaresizce izlersin paketlendiğini...Göndereni düdüklerim
Nasıl yaparsın bunu, klavyeden sallayarak mı?. 3-4 milyonluk bir teklif gelirse, çaresizce izlersin paketlendiğini...
asdsdsadsadsadsad
Yalan söylüyorsunFlamengo acertou salários com o Mariano e forma de pagamento com o Galatasaray. O jogador de 32 anos, custará cerca de €3 milhões ao clube da Gávea, dividido em algumas parcelas.
"Flamengo'da, Mariano'nun maaşı ve Galatasaray'a ödenecek bonservis şekillendi. 32 yaşındaki oyuncu, Gávea kulübüne yaklaşık 3m €'ya mal olacak ve birkaç taksite bölünecek."
Elimizdeki nadir topculardan biri. Satmamiz beni şaşırtmaz. Yerini akhisardan konyadan biriyle doldururuz. Yada linnes yeteneksizi ile devam ederiz.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İşte mevzu tam da burası. Konyasporun 3 yıl önce, TM a göre 100 bin Euro bedelle transfer ettiği bir futbolcuya fit oluyoruz (ki bence de makul bedelle iyi bir tercih olur); milyonlar saçmamıza rağmen o kadarını bile bulamıyoruz. Böyle böyle batık duruma geldi bu kulüp...skubic müthiş olur iyi dedin bak
Mariano ile 3 yil sözlesme imzalamisiz, 1.5 yil doldu ve iskartaya cikmak üzere. Artik cok kötü top oynuyor. Bir daha böyle bir alici cikmayacaktir. Kesinlikle satilmasi lazim bana kalirsa. Oyunculari havaalanina karsilamaya gidiyoruz ama ayrilmaya gelince hic biri iyi ayrilmiyor. Performansi cok düsmüsken iyi hatirlanmasi icin bile satilmali. Melo tam zamaninda gitti mesela. Selcuk gitmedi, 3 yildir küfür yiyor. Uzun ömürlü oyuncular alinmali artik..İşte mevzu tam da burası. Konyasporun 3 yıl önce, TM a göre 100 bin Euro bedelle transfer ettiği bir futbolcuya fit oluyoruz (ki bence de makul bedelle iyi bir tercih olur); milyonlar saçmamıza rağmen o kadarını bile bulamıyoruz. Böyle böyle batık duruma geldi bu kulüp...
Kimse koymuyor bari ben Modluk gorevimi yapimBakıyorum da mariano haberlerini kaçırmıyorsun bu konuda çok isteklisin gibi gözüküyor..
Kimse koymuyor bari ben Modluk gorevimi yapim