Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.471
- 26.247
- 1.983
Linnes sakatlanirsa kim oynayacak?Hazır alıcısı varken satmak lazım. Önümüzdeki sene fiziksel olarak daha çok düşecek. Ben açıkcası satılma kararını doğru buluyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Linnes sakatlanirsa kim oynayacak?Hazır alıcısı varken satmak lazım. Önümüzdeki sene fiziksel olarak daha çok düşecek. Ben açıkcası satılma kararını doğru buluyorum
Artik istesek de istemesek de , hatta coplere para sacmaya devam etsek de , kimseye 3+ maas veremeyiz
Tavani 2,5 hatta altina cekmek zorundayiz
E mariano ve eren gibiler de tavan almamali . Muslera , feghouli ve belhanda almaya devam edecek gibi duruyor
Ama eren , tarik , selcuk gibilerden kurtuluyoruz , keza ndiaye filan da gidecek
Burada mariano ve fernando gibiler kaliyor , bunlarda dikkati degerlendirme yapmak lazim
Linnes var diye mariano gidecekse gitsin . Ama mariano gidip de daha maliyetli biri alinacaksa hata olur
flamengoda okadar para varmıymış yav.
Şimdi 2015-2016 sezonundan itibaren yaptığımız transferleri inceledim. Tek tek hangi oyuncuya ne kadar bonservis bedeli vermisiz ve oyuncu bizden ayrıldığında ne kadar kazanmışız. Gördüğüm tablo ne yazık ki aldığımız oyunculardan karlı bir satış yapamamaktayız. 4 sezon içinde aldığımız futbolculardan bonservis bedeli olarak yaklasık 50 milyon euro zarardayız. Örneğin sene sonu sözleşmeleri biten linnes (2.000), donk(2.500), eren(4.000) ile sözleşmesini feshettiğimiz tolga (3.000) bize bonservis olarak 11.500.000 euro bonservis zararı ettirdiler. Serdar aziz(4.500), Ahmet çalık (2.500), Nagatomo (1.000+2.500) da bu konuda zarar ettirme ihtimali yüksek isimler. Bu nedenle Marianoya 4.250'ye, Belhandaya 9.000'a , Fernandoya 6.000'a, Maicon'a 8.000'e , Feghouliye 5.000'e yakın bonservis bedelleri veriliyorsa satilmali ve bunlarin yerine alinacak oyuncular maliyeti düşük olmalıdır. (Rakamları yazarken futbolculara ödediğimiz bonservis bedellerine göre minimum olarak yazdım.)Artik istesek de istemesek de , hatta coplere para sacmaya devam etsek de , kimseye 3+ maas veremeyiz
Tavani 2,5 hatta altina cekmek zorundayiz
E mariano ve eren gibiler de tavan almamali . Muslera , feghouli ve belhanda almaya devam edecek gibi duruyor
Ama eren , tarik , selcuk gibilerden kurtuluyoruz , keza ndiaye filan da gidecek
Burada mariano ve fernando gibiler kaliyor , bunlarda dikkati degerlendirme yapmak lazim
Linnes var diye mariano gidecekse gitsin . Ama mariano gidip de daha maliyetli biri alinacaksa hata olur