Flamengo Mariano'yu İstiyor!

Yönetimsel yardım. Bukadar ciddi bir ve milyon Euro'luk borsada işleyen kulüplere bu tür cezalar verilmemesi gerekir açıkçası

Yönetimsel yardım da data çok finansal yardım ile. UEFA olarak yolla bir iki CEO. Yönetime hem destekçi hem yardımcı olur hemde ülkede tam olarak ne olduğunu neden bu finansal sorunların geldiğini anlamış olup gerçekten bir çözüm için yardımcı olmaya çalışırsın ila ki her boka karışırım diyorsan ffp ile.

Dediğin gibi Monitoring yapıyorsan tam teşekküllü yap bu işi

Bahsettigin seyi kulup teklif etti . Ama arastirmadan ettiler haliyle reddettiler , cunku hukuken mumkun degildi

Benim senin itirazina bir noktada katildigim yer var , avrupa cezasindan once kriterlere uyulmadikca ornegin sezon basi puan silerim mesela

Onu da aslinda ulke federasyonlarina biraktilar ama tff uygulamiyor

Bahsettigin seyi kulup teklif etti . Ama arastirmadan ettiler haliyle reddettiler , cunku hukuken mumkun degildi

Benim senin itirazina bir noktada katildigim yer var , avrupa cezasindan once kriterlere uyulmadikca ornegin sezon basi puan silerim mesela

Onu da aslinda ulke federasyonlarina biraktilar ama tff uygulamiyor
CEO ne zamandır hukuki dışı oluyor?

UEFA bir CEO gönderir buyrun bunun ile sözleşme yapın der. Buda detaylı şekilde raporlarını tuttar, yardımcı olur ve saire.

Herşeyin bir yolu vardır.

Tff... Error

Uefa nin ffp uyguladigi tum kuluplere danisman atayacak kaynagi olmadigi gibi boyle bir zorunlulugu da yok

Cocuk muyuz biz ? Tum avrupa bu sisteme uyarak zararlarini dusururken, sadece turk kulupleri arttirmis

Devam edersen disarida kalirsin demisler , bana kalirsa basimiza bekci dikmelerindense , kendiniz halledin oyle gelin demeleri gayet normal

Mariano gibi sag beki devre arasinda ucuza nasil bulacagiz? Ha 4m gibi bir teklif gelirse ozaman satarim.

Dediğim gibi 3+ her teklife satılır.
Fernando ve mariano (daha doğrusu maicon da dahil) brezilya tayfası 2 metre öteden fake yiyor yok böyle bir defans anlayışı.
Her maç en az üç pazar alışverişleri var toplamda...

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rakam doğruysa muazzam bir satış olur. Biz taraftarlar bile Linnes yerine Mariano' nun tercih edilmesini sorguluyoruz çok defa. Oluşacak bütçeyle forvet-8-stoper mevkilerinden birine kaliteli bir futbolcu alınmasının sağlayacağı fayda, sağbek rotasyonunun zayıflaması ile kıyaslanamaz bile; velev ki yeni bir sağbek alınmasın. Takımın 'omurga' sı dökülüyor yahu!...

Darısı Maicon-Belhanda-(Son maçlarda iyi olsa da uzun ve fahiş sözleşmesi nedeniyle) Feghouli-Eren in başına. Selçuk diyemiyorum; gerçekçi olursak, kim ne yapsın bu 'veteran' ı?...

33 yaşında 3 4 veren varsa satılmalı

Galatasaray Düşmanlarının .........

5.7 milyon euro yalandır doğruysa satılmalı. Ama 3 ve aşağısına satan ihanet eder.

sat gitsin! umarım kimseyi almazlar da ve yazın yeni hoca ile yapılanmaya gidilir

32 yaşında bir futbolcu için 5,7 Milyon çok iyi para. Hele hele bizim gibi oyuncu satma özürlüsü bir kulüp için muhteşem birşey.

Sezon sonuna kadar Kralinnes layığıyla oynar orada.

sent via GSC

Geri
Üst Alt