Flaş! Galatasara Transferde Dolu Dizgin.. LOİC REMY'den Sonra Sırada Kim Var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: FLAŞ! G.SARAY'DA TRANSFERDE DOLU DİZGİN.. LOİC REMY'den SONRA GÖRÜŞME ODASINDA

Açıklanacak adam stoper mi olacak yoksa mevkisi belli değil mi

Cevap: FLAŞ! G.SARAY'DA TRANSFERDE DOLU DİZGİN.. LOİC REMY'den SONRA GÖRÜŞME ODASINDA

senderos ise eğer yandık. ikinci sabri geliyor. geçen yıl milan maçını izlerken iğrenmiştim. kasıtlı tekme atmalar hakemle oynamalr. hepsi bu adamda

Senderosta iyidir...Zarar gelmez..Ama biz kara bela istiyoruz :)

yüzde yüz diye birşey yok ama 90 % Senderos

ne Sanderos, benim bugün duymak istedigim transfer orta saha yafa forvet.

Sanderosu bir baska gün aciklasinlar ))

Senderos mu ben beyenmiyorum o adamı zaten itici geliyo bana tipi:D bu arada bu saatte en iyi nescafe gelir bırakın şayı hoşafı uykumuz açılsın:D

Baboş gelecek baboş :D:D:D (Babel):D:D:D.

Ben Van Nistelrooy diyorum..

Arkadaşlar site ne acıklarsa acıklasın önemli degil acaba haldun üstünel Obafemi Martins getirebilir mi?

Gomis gelsin valla Baros'la ligin tozunu atarlar.:D

Kime noluyor ya? resmi site filan, 2:30 da nolacakmış? :f50:

Fatih çimen, Oğulcan Acar, Giray Garry Partridge, Emre Aydın, M.Akın.GÜNEY, burak sarp, erkkayabas, Murat Tunali, Koray Sarıoğlu, Ercüment Yahşi, onur yılmaz, Harun KORKMAZ, Samet Köroğlu, okan gül, Burak Yurtsever, Görkem KARAKÖSE, Ertan Elibol, Özgür Şengül, Can Çolfan, Çağatay Aksu, Hakan Ertas, Baris Arslan, fatih can, Emre Göksüner, Mete Alparslan, emrah akkuş, Afemio Vinciguerra, Ahmet Çelik, Caner Akdemirci, emre aydin, Emrah Oktay, Ulas Dogan, mehmet uygun, Murat KILIÇ, semih gökdeniz, çağrı bulkan, Çağlar Çağlayan, Mustafa Yanar, Oguzhan Kaya, Serkan Ünal, Burak Yıldız, eser şenparlak, Ibrahim Atesoglu, alpay asma, Behcet Sonmez, Muhammet Nazım Günaydın, Serkan Akgün, Zafer Çakır, Volkan Samastı, Umut Akin, bahadır sivrikaya, Onur Yilmaz, Anıl Tatar, mehmet yildirim, Koray TUFAN, Seçkin Yıldız, burak-kara, onur ilhan, Oğuz Derici, erkan günal, Faruk Demirtas, Enes Ersin Çelebi, Batuhan Turan, Özgür Aşık, Doğancan Turan, Erhan Bulut, Onurhan Özgen, berkant akçay, Kerim GurKA, Engin ŞİŞMAN, Kemal Sözen, fatih demir, Emre Topal, serdar yesildag, Orhun ÇELİK, Taner AYATA, Mustafa Yurekli, Aziz Karakuş, Salih Gozmen, Adil Cem EKİNCİ, Yagmur Yaman, volkan yener, Ziya Karasahin, Bahadır Halhallı, Tunc Cumali, Berkay Şeşen, Ugur Uludag, Ozan İrtürk, Gökçe Oskay, Oğuzhan Yeşil, Cem Kondakçı, Munise Evci, Tayfun Tulug, Can Efe

gs sevdalıları

bence peleyle anlastık...

Arkadaşlar site ne acıklarsa acıklasın önemli degil acaba haldun üstünel Obafemi Martins getirebilir mi?

belki olabilirde şimdi aklıma geldi ugur melekenin bi yazısı vardı newcastleden bi stoper izliomusuz belki o olabilir siyahi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt