Flaş! Galatasara Transferde Dolu Dizgin.. LOİC REMY'den Sonra Sırada Kim Var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: FLAŞ! G.SARAY'DA TRANSFERDE DOLU DİZGİN.. LOİC REMY'den SONRA GÖRÜŞME ODASINDA

yoksa sendemi duyumcu olmak istiyorsun))?

hayir renkdas ondan degil, aciklayayim sordum ogrenmek istedim cunku, 1 hafta once ben Dos Santos sayfasini okurken bir anda coskuyla gaza gelip Dos Santos Gs da demistim bunun uzerine dogal olarak renkdaslar kaynak istediler ben kaynak gosteremeyince hakli olarak ceza aldim, o yuzden bu yazan arkadasa ayni sekilde davranildi mi yoksa ceza almadi mi diye merak ettim?

Cevap: FLAŞ! G.SARAY'DA TRANSFERDE DOLU DİZGİN.. LOİC REMY'den SONRA GÖRÜŞME ODASINDA

Simdi biri bana yazabilirmi gelecek oyuncunun Rengini? :D yas en fazla 25 dimi? Mevki belli degil? Hangi ulkeden oldugu bellimi?

Haber falan yok almış sazı eline 1 sayfa boyunca dere tepe dümdüz gitmiş saymış sövmüş yalan medyası diye ilginç...

Volkan ne adamsin la senni transfer edelim:P

Uykusuz kaldığıma deysin 3 gündür uyumuyorum nerdeyse gündüzleri yatıyorum arada bütün düzenim bozuldu bu Türkspor yüzünden bu haberde kolpa haber çıkarsa neyse...

başka forumdan alıntı:D

aman allahım gerçekten olcak galiba bu arada babamın yönetimde tanıdığı var o söylemiş bir aksilik olmazsa gelcek dos santos diye.hadi hayırlısı

kara olmasın ya off mal mul adamları alırlar şimdi

Senderos gelmez ya!

Başlıkta Loic Remy'den sonra diyor.Loic Remy'yi aldık mı ki öyle yazmışlar..

Simdi biri bana yazabilirmi gelecek oyuncunun Rengini? :D yas en fazla 25 dimi? Mevki belli degil? Hangi ulkeden oldugu bellimi?

bak şimdi bu siyahla karanın zencinin karışımı bişey mevki büyük ihtimal dc dir bence :D Gelecegi ülkede Güney Afrika :D:D:D:D

Ulan bunlar renk körü o zaman.

Senderos'a baktım,bir daha baktım zenci değil.:D

ya nasıl bekletiyorlar bu kadar insanı..

başka forumdan alıntı:D

aman allahım gerçekten olcak galiba bu arada babamın yönetimde tanıdığı var o söylemiş bir aksilik olmazsa gelcek dos santos diye.hadi hayırlısı

Duyumlar üzerine hareket etmeyelim ne olacağı belli olmuyo (heycan yaptım bu arada):D

onların ta :D ellerinden geleni damlaya damlaya dağdan kestim kereste

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt